Etimesgut Belediyesi ev sahipliğinde 100. Yıl CKM'de ilk konser yapıldı

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde inşası tamamlanmasının ardından vatandaşların hizmetine sunulan Etimesgut 100. Yıl Cumhuriyet Kültür Merkezi'nde ilk konser düzenlendi. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'de konserde hazır bulundu.

Etimesgut Belediyesi ev sahipliğinde 100. Yıl CKM'de ilk konser yapıldı

Etimesgut'ta önemli bir gece daha yaşandı. Cumhuriyetin 100. yılında ilçeye ve tüm Ankara halkına çok önemli bir proje kazandırmak isteyen Etimesgut Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Etimesgut 100. Yıl Cumhuriyet Kültür Merkezi (CKM) ilk konserine ev sahipliği yaptı.

Ankara'nın başkent oluşunun 104. yıl dönümü olan 27 Aralık 2023 tarihine açılan ve hem şehir hem ülke genelinde dikkat çeken projelerden olan 100. Yıl CKM'nin yapımı sanat ve tiyatro dünyası tarafından da takdirle karşılanmış, konu ile ilgili Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel inşaat süreci devam ederken Devlet Tiyatroları ile sürekli istişare halinde olduklarını ve onların isteklerine göre yapının özelliklerini şekillendirdiklerini ifade etmişti.

Etimesgut Belediyesi ev sahipliğinde 100. Yıl CKM'de ilk konser yapıldı

TAMER KARADAĞLI'DA ZİYARET ETMİŞTİ

Hatta geçtiğimiz dönemlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atan Tamer Karadağlı'da yaptığı ziyarette 100. CKM'nin Etimesgut ve Ankara için önemli bir kazanım olduğunu ve oyunlarını burada oynamak için iş birliğine hazır olduklarını söylemişti.

Yapımı tamamlandıktan sonra hizmetlerine başlayan 100. Yıl CKM'de ilk konser düzenlendi. Konser Gökkuşağı Türk Sanat Müziği Korosu tarafından gerçekleştirildi. 100. Yıl özel adlı konsere katılım büyük olurken Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'de konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

İLK KONSER DÜZENLENDİ

Başkan Demirel “Muhteşem merkez, muhteşem salon, muhteşem konser.100. Yıl Cumhuriyet Kültür ve Sanat Merkezimiz, 100. Yıl Sahnesi'nde ilk konserine ev sahipliği yaptı. Gökkuşağı Türk Sanat Müziği Koromuzun 100. Yıl Özel konseri harikaydı” şeklinde konuştu.

Vatandaşlarında büyük bir ilgi gösterdiği konser koronun hazırladığı şarkılar dinlendi. Seyircilerin unutulmaz anlar yaşadığı 100. CKM'da benzer etkinliklerin sıklıkla ve yakında düzenlenmesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER