Etimesgut Belediyesi Etisem kayıtları başlıyor

Sonbahar dönemine girilmesi ve okul dönemi ile beraber kurslarda hareketlik yaşanmaya başladı. Bu dönemde Etimesgutlular için yıllardır eğitim veren Etisem kursları ile ilgili duyuru yapıldı.

Etimesgut Belediyesi Etisem kayıtları başlıyor

12 yıldır Etimesgut Belediyesi tarafından vatandaşlara mesleki ve hobi eğitimi için Sürekli Eğitim Merkezinde eğitim veriliyor. Etimesgut'ta yaşayan vatandaşlar bu kurslar ile kendilerini geliştirmek ve yeni insanlarla tanışarak sosyalleşme fırsatı yakalıyor.

Aradan geçen yılda binlerce insanın eğitim gördüğü Etimesgut Belediyesi kursları ile ilgili yeni dönem duyurusu geldi. Etimesgut Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Etisem kayıtlarının önümüzdeki günlerde başlayacağını açıkladı.

Etimesgut Belediyesi Etisem kayıtları başlıyor

BEDAVA KURS ALMA FIRSATI BU SENEDE DEVAM EDECEK

Yapılan duyuruda "ETİSEM Kurs Kayıtlarımız 16-21 Eylül tarihleri arasında alınacak olup kayıtlar kurs merkezlerine gidilerek yapılacaktır" denildi. Hiçbir ücret vermeden yararlanılan kurslar ile ilgili vatandaşlardan kayıt için hangi evrakların gerektiğinden de bahsedildi.

Etisem'de bilişimden çocuk gelişimine, el sanatlarından grafik ve fotoğrafa kadar bir çok başlıkta verilen eğitimden yaralanmak isteyenler Kimlik Fotokopisi, İkametgah Belgesi ve Öğrenim Durumlarını Gösterir Belge ile merkezlere gitmesi gerekiyor.

Kurslara katılmak insanların sosyal hayatları içinde büyük önem taşıyor. Zamanlarını boş bir şekilde geçirenler bu yerlere giderek bilgi ve birikimlerini artırma fırsatı yakalıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER