Etimesgut Belediyesi ETİMGEM düzenlenen törenle açıldı

Etimesgut ilçesinde LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan gençlere destek olması adına bir eğitim yuvası açılacağı duyurulmuştu. Eski Etisem'in olduğu yeri Gençlik Eğitim Merkezine çeviren belediye bugün binanın açılışını gerçekleştirdi.

Etimesgut Belediyesi ETİMGEM düzenlenen törenle açıldı

Etimesgut'ta öğrenci odaklı yapılan yatırımlara bir yenisi daha eklendi. Görev süresi boyunca eğitime ve öğrencilere çok önem veren ve onlara ülkenin geleceğinde söz sahibi olacaklarını sık sık vurgulayan Erdal Beşikçioğlu ücretsiz kurs hizmetini hayata geçirdi.

Etimesgut Belediyesi ETİMGEM düzenlenen törenle açıldı

"ÇOCUKLARIMIZA ÜCRETSİZ EĞİTİM VERMEYİ DÜŞÜNDÜK"

Geçtiğimiz gün yapılan açıklamada 7. ve 8. sınıflara LGS, 12. sınıflara ise YKS döneminde kurslarla destek verecek ETİMGEM'in açılışına tüm vatandaşlar davet edilmişti. Bugün ise ETİMGEM Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Ebru Keyvan'ın katılımı ile açıldı.

Açılışta bir konuşma gerçekleştiren ve 1.5 yıldır bu yeri açmak için uğraştıklarını ifade eden Keyvan "Hem lise hem üniversite grubu çocuklarımıza ücretsiz eğitim desteği vermeyi düşündük. Bu konuda hızlı bir çalışma içine girdik. Personel istihdamımızı sağladık, eğitim programımızı ortaya koyduk. Gerek fiziksel şartlarımızın iyileştirilmesi gerekse eğitimin sağlıklı bir ortamda yapılmasını sağladık" dedi.

"BÜTÜN ÇABAMIZI ORTAYA KOYDUK"

Başkan Erdal Beşikçioğlu'nun eğitimde tasarruf olmayacağı sözlerini hatırlatan Başkan Yardımcısı Ebru Keyvan "Bu ilkeyi göze alarak çocuklarımızın layık oldukları eğitimi ve eğitim alanını sağlamak için bütün çabamızı ortaya koyduk. Tamamen ücretsiz eğitimin gerçekleştirileceği bu tesiste hem eğitim hem de psikolojik hizmet vererek ölçme değerlendirme sınavı yapacağız" şeklinde konuştu.

Etimesgut Belediyesi ETİMGEM düzenlenen törenle açıldı - Resim : 2

Yapılan konuşmaların ardından kesilen kurdele ile ETİMGEM açıldı. Davetliler sınıfları gezerek öğrencilerin çalışma alanlarını görme fırsatı yakaladı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER