Etimesgut Belediyesi emekli tiyatrosu provalara 19 Ekim'de başlıyor

Etimesgut Belediyesi kültür sanat faaliyetlerine ağırlık verirken emeklilere yönelik tiyatro açıklanacağı duyurulmuştu. Tiyatroya başvurular tamamlandı.

Etimesgut Belediyesi emekli tiyatrosu provalara 19 Ekim'de başlıyor

Erdal Beşikçioğlu'nun belediye başkanı olarak göreve gelmesinin ardından kültür sanat faaliyetlerine ağırlık vermişti. Bu kapsamda ilçede düzenlenen etkinlikler artarken emeklilere yönelik olarak kültürel faaliyetlerde bulunması için emekli tiyatrosu açılmasına karar verilmişti.

ETİMESGUT BELEDİYESİ EMEKLİ TİYATROSU İÇİN İLK TARİHİ DUYURDU!

Etimesgut Belediyesi tarafından yapılan duyuru ile emekli tiyatrosu için başvurular alınmaya başlanmıştı. Emekliler için özel olarak kurulacak olan tiyatroda başvuruların sona erdiği açıklandı. Yapılan açıklamada "Tüm emeklilerimizin yoğun ilgisine teşekkür ederiz. Etimesgut Belediyesi sınırları içinde ikamet etmeyen vatandaşlarımızın başvuruları ne yazık ki kabul edilmeyecektir" denilerek sadece Etimesgut ilçe sınırları içerisinde yer alan emeklilerin tiyatroya kabul edileceğini ifade edildi.

Etimesgut Belediyesi emekli tiyatrosu provalara 19 Ekim'de başlıyor

Yapılan açıklamada 19 Ekim tarihi itibariyle başvurusu kabul edilen emeklilerin provalara başlayacağı ve başvuru yapan kişiler arasından eleme yapılmayacağı belirtildi. Böylelikle tiyatroya başvuru yapan tüm emekliler kabul edilmiş oldu. Emeklilerin kendilerine en yakın olan tesislerde prova yapmaya başlayacakları belirtildi. Prova yer ve saatlerinin ise 15 Ekim tarihinde belediyelerin sosyal medya hesapları üzerinden duyurulacağı belirtildi. Provaların ardından 2025 Nisan ya da Mayıs ayında emeklilerin ilk oyunlarını sergileyecekleri belirtildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER