Etimesgut Belediyesi Cumhuriyet Bayramını Işın Karaca konseri ile kutlayacak

Cumhuriyetin kuruluşunun 101. yıl dönümü kapsamında Ankara'da gerçekleştirilecek programlar birer birer duyuruluyor. Kahramankazan'daki terör olaylarından dolayı gerçekleştireceği etkinlikleri iptal eden Etimesgut Belediyesinden yeni bir açıklama geldi.

Etimesgut Belediyesi Cumhuriyet Bayramını Işın Karaca konseri ile kutlayacak

Her yıl 29 Ekim'de yurdun her kesiminden ve her yaştan vatandaş, ülkenin kuruluşunu kutlamak ve bağımsızlığı bir kez daha haykırmak için çeşitli programlar kapsamında bir araya geliyor. Resmi ve özel kuruluşlar tarafından düzenlenen konserler ile milli duyguların tavan yaptığı anlar yaşanıyor.

Bu senede 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında günler öncesinden bir çok etkinlik duyurusu yapılmış, vatandaşlar bu heyecana ortak olmaya davet edilmişti. Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde yaşanan terör saldırısı ve verilen şehitlerden dolayı moraller bozulmuş ve Ankara'da bir çok yerel yönetim eğlence ve konserleri iptal ettiğini duyurmuştu.

Etimesgut Belediyesi Cumhuriyet Bayramını Işın Karaca konseri ile kutlayacak

"CUMHURİYETİMİZİN RUHUNU HEP BİRLİKTE YAŞATACAĞIZ"

Bu yerler arasında bulunan Etimesgut Belediyesi ikinci bir açıklama daha yayınladı ve 29 Ekim'de bir konser düzenleyecekleri bilgisini paylaştı. Belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda "Cumhuriyetimizin 101. yılını, Etimesgut Belediyesi olarak büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Sizleri, Türk Beyleri Kent Meydanı’nda gerçekleştireceğimiz Cumhuriyet Konseri’ne davet ediyoruz. Ünlü sanatçı Işın Karaca’nın sahne alacağı bu anlamlı gecede, Cumhuriyetimizin ruhunu hep birlikte yaşatacağız" denildi.

Işın Karaca Konseri 29 Ekim günü saat 19:00'da Etimesgut Türk Beyleri Kent Meydanında yapılacak. Konsere ücretsiz olarak gidilebilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER