Etimesgut Belediyesi çocuklara ücretsiz karate kursu verecek

Farklı yaş gruplarına yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlerine devam eden Etimesgut Belediyesi çocuklara özel bir duyuru yayınladı. Belediyeden yapılan açıklamada 6-14 yaşındaki gençlere 2 farklı yerde karate kursu verileceği ifade edildi.

Etimesgut Belediyesi çocuklara ücretsiz karate kursu verecek

Küçük yaş gruplarından erişim çağlarına kadar bireylere ve ailelerine Etimesgut Belediyesi tarafından bir çok alanda kursa katılma imkanı sağlanıyor. Açılan kurslara katılan ve eğitim alan çocuklar ilerleyen dönemlerde turnuvalara katılıp madalyalar kazanabilecek noktalara geliyor.

KURSLARIN YERİ VE GÜNLERİ AÇIKLANDI

Bünyesinde yüzlerce insana sportif anlamda eğitim veren Etimesgut Belediyesi son olarak 6-4 yaş arası için karate kursu başlatacaklarını duyurdu. Belediye, kursların Atatürk Stadyumu ve Ahi Elvan Aile Yaşam Merkezinde verileceğini söyledi.

Etimesgut Belediyesi çocuklara ücretsiz karate kursu verecek

Ücretsiz olarak verilen bu kurslara çocuklarını yazdırmak isteyen aileler, gitmek istediği tesiste kayıt işlemini gerçekleştirebilecek. Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadyumuna gidenler için kurslar Salı-Perşembe ve Cumartesi 3 grup olarak verilecek.

Etimesgut Belediyesi Ahi Elvan Aile Yaşam ve Eğitim Merkezinde verilecek eğitimler ise Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri gerçekleşecek.

AİLELER İÇİN ÖNEMLİ FIRSAT

Çocuklarının sporla iç içe olmasını isteyen aileler için Etimesgut Belediyesi tarafından verilecek bu kurs büyük önem taşıyor. Gençler konusunda bir çok programı olan Etimesgut Belediyenin ilerleyen dönemlerde de benzer ücretsiz kurs açıklamaları yapması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER