Etimesgut Belediyesi çocuklar için ücretsiz iki spor kursu duyurdu!

Etimesgut Belediyesi, bünyesindeki aile yaşam merkezlerinde farklı yaş gruplarına yönelik yeni kurslar açmayı sürdürüyor. Bu kapsamda yapılan son duyurularda iki farklı branşta kontenjanı sınırlı kurslar başlayacağı duyuruldu.

Etimesgut Belediyesi çocuklar için ücretsiz iki spor kursu duyurdu!

Özellikle boş zamanı olan fakat maddi yönden bu isteğini gerçekleştiremeyen vatandaşlar, ücretsiz olması gibi etkenlerden dolay belediyelerin açtığı kurslara ilgi gösteriyor. Uzmanlar tarafından verilen kurslar ile ilçe sakinlerinin daha donanımlı ve bilgili olmasına katkıda bulunuluyor.

ÜCRETSİZ TENİS VE ESKRİM KURSU DUYURULARI YAPILDI

Konu ile ilgili olarak Etimesgut Belediyesi çocuklara yönelik 2 kurs hakkında duyuru yaptı. Yapılan duyuruda 6-14 yaşa aralığındaki çocukların eğitileceği tenis ve eskrim kursları başlayacağı ifade edildi.

Etimesgut Belediyesi çocuklar için ücretsiz iki spor kursu duyurdu!

Yapılan duyurularda Tenis kursunun Göktürk Aile Yaşam Merkezi ve Eskrim kursunun Devlet Bahçeli Eğitim, Spor ve Yaşam Merkezinde verileceği bildirildi. Kontenjanların sınırlı olduğunun vurgulandığı kursların Pazartesi, Çarşamba, Salı ve Cuma olmak üzere 4 gün olacağı belirtildi.

KAYITLAR KURSLARIN VERİLDİĞİ MERKEZLERDE ALINACAK

Bu yaş aralığında çocuğu olan ailelerin kayıt yaptırmak için kursların verileceği adrese gitmesi gerekiyor. Hiçbir kayıt talep ücreti alınmayacak öğrencilerin tek yapması gereken kontenjanlardaki yerler dolmadan gidip kayıt işlemlerini tamamlamak.

Çocuğu spora hevesli olan ya da evlatlarının faydalı aktiviteler ile ilgilenmesini isteyen ailelerin kurs kayıtlarına ilgi göstermesi bekleniyor

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER