Etimesgut Belediyesi bayram öncesi ihtiyaç sahiplerine gıda kolileri teslim etti

Kurban bayramı öncesinde vatandaşların yüzlerini güldürmek ve onları maddi olarak rahatlatmak adına adımlar atılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda Etimesgut ilçesinde de hazırlanan koliler tespit edilen ailelere teslim edildi.

Etimesgut Belediyesi bayram öncesi ihtiyaç sahiplerine gıda kolileri teslim etti

Bayram döneminin en çok önemsenen özelliklerinden birisi olarak yardıma muhtaç insanların bu dönemde sıkıntılarının giderilmesi yer alıyor. Bu konuda yeni dönemde daha sosyal bir belediyecilik anlayışına sahip olacağını ifade eden Etimesgut Belediyesi dar gelirli ailelere yardımda bulundu.

YARDIMLAR KAPIDA VERİLDİ

Yardım teslim etme işinin başında bulunan Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Ebru Keyyan Yapracık, Ballıkuyumcu, Şehitali ve Fevziye mahallelerinde koli teslim hizmetine liderlik etti.

Yapılan yardım sonrası konuşan Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Keyyan "Kurban Bayramı, insanlar arasında yardımlaşmanın sağlandığı müstesna zamanlardır. Etimesgut Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Belirlemiş olduğumuz pek çok aileye; gıda kolisi gönderimi yaptık. Amacımız, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın bayramda sofralarına katkıda bulunmaktır" ifadelerini kullandı.

Etimesgut Belediyesi bayram öncesi ihtiyaç sahiplerine gıda kolileri teslim etti

ETİMESGUT'DA İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM SÜRÜYOR

Etimesgut Belediyesi tarafından Kurban Bayramı gelmeden yapılan bu yardıma ek olarak düzenli olarak sürdürülen yardımlarda güzel anlara sahne oluyor. Etimesgut Belediyesi Şefkat Eli Çarşısında bu kapsamda ihtiyaç sahibi ailelere kıyafet yardımı yapıldı.

Ankara'nın 600 binden fazla nüfusa sahip olan ilçesi Etimesgut'da yardıma muhtaç insanlara yönelik yapılan adımlar büyük önem kazanıyor. Bu bağlamda atılan adımlar yakından takip ediliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER