Etimesgut Belediyesi Ayyıldız Mahallesi'nde mahalle şenliği düzenledi

Etimesgut Mahallesi, Ayyıldız Mahallesi'nde düzenlediği mahalle şenliğinde ailelere çocuklarıyla birlikte keyifli anlar yaşattı.

Etimesgut Belediyesi Ayyıldız Mahallesi'nde mahalle şenliği düzenledi

Etimesgut Belediyesi, vatandaşlara keyifli vakit geçirip günün yorgunluğunu atabilmeleri için etkinliklerine devam ediyor. Belediye tarafından 12 Eylül'de başlayan Mahalle şenliği programının 6. gününde vatandaşlar Ayyıldız Mahallesinde bir araya geldi. Mahalleliyle bir araya gelen Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel vatandaşlarla birlikte eğlenceli vakit geçirdi.

f6adahowoaa4vsv.jpg

Etimesgut Belediyesi mahalle şenlikleri ve sosyal etkinlikler konusunda Ankara'nın önde gelen belediyelerinden biri. Belediyenin Ayyıldız Mahallesi'nde düzenlediği Mahalle Şenliği' de bunun bir göstergesiydi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği şenlik, çocuklar için oyun alanları, yetişkinler içinse müzik ve dans eğlenceleri gibi çeşitli aktivitelerle dolu bir program sunarak her yaş grubuna hitap etti.

f6adawkwkaavnqv.jpg

BAŞKAN ENVER DEMİRELDE EŞLİK ETTİ

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, etkinliğe katılarak mahalleli ve çocuklarla keyifli vakit geçirmesi vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı. Başkan Demirel, çocuklarla bire bir ilgilenip, vatandaşlarla mahalle sorunları hakkında sohbet etti. Mahallenin görüşlerini dinledi ve bu tür etkinliklerin kendileri için çok önemli olduğunu dile getirdi.

f6adbb9w8aaehyb.jpg

Ayrıca sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Başkan Demirel, "Yaz boyunca düzenlediğimiz birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklerle mahalle mahalle ailelerimizle, çocuklarımızla bir araya geldik, onlata keyifli bir akşam yaşattık." dedi.

SONRAKİ HABER