Etimesgut Belediyesi Akıllı Atık Toplama Sistemi için pilot bölgeyi duyurdu

Etimesgut Belediyesi, temizlik hizmetlerinde atıklarla mücadeleye devam ediyor. “Akıllı Sistem Atık Toplama” uygulaması hizmetini duyuran belediye proje için ilk olarak pilot bölgede çalışmalara başlanacağını bildirdi.

Etimesgut Belediyesi Akıllı Atık Toplama Sistemi için pilot bölgeyi duyurdu

Etimesgut Belediyesi, araç-gereç, donanım ve personelleri ile sürdürdüğü temizlik hizmetlerinde yeni bir döneme geçileceğini duyurdu. Atıklarla mücadelenin sürdüğü ilçede “Akıllı Sistem Atık Toplama” uygulamasını hizmete alan Etimesgut Belediyesi, yüksek verimliliğe sahip, düşük maliyetli, ergonomik kullanımlı ve tasarruflu araçları bünyesine alarak yeni düzenlemeye imza atacaklarını açıkladı.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu tarafından pilot uygulama olarak hayata geçirilecek olan proje Eryaman semtinde yer alan Şehit Osman Avcı Mahallesinde başladı. Etimesgut Belediyesinin uygulama alanında olan yenilikçi akıllı Atık Toplama projesi ile atık konteynerlerinin ve araçlarının kapasitesini optimize edilmesi be zaman israfını önlemesi hedefleniyor.

Etimesgut Belediyesi Akıllı Atık Toplama Sistemi için pilot bölgeyi duyurdu

ETİMESGUT'TA “AKILLI SİSTEM ATIK TOPLAMA” UYGULAMASI PİLOT BÖLGEDE BAŞLADI

Etimesgut İlçesinde temizlik hizmetlerine önem verdiklerini dile getiren Başkan Beşikçioğlu, ”Uzun zamandır Başkan Yardımcılarım ve Temizlik İşleri Müdürümüz ile daha temiz bir “Etimesgut” için neler yapabiliriz noktasında yenilikçi bir sistem olan “Akıllı Atık Toplama Sistemini” uygulamaya karar verdik.'' dedi. Projemiz ile maliyetleri düşürmek, kaynak kullanımını optimize ederek atık miktarını azaltmak amacıyla yeni bir hizmeti ilçeye kazandıracaklarını dile getiren Başkan Beşikçioğlu, aynı zamanda pilot uygulamayı yerinde inceledi.

SONRAKİ HABER