Etimesgut Belediyesi aile içi ilişkiler için seminer düzenledi

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde aile bireylerinin kendi arasında sağlıklı bir ilişki yürütebilmesi için bir seminer organizasyonu gerçekleştirildi. Etimesgut Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Dünya Sosyologlar Derneğinin birlikte gerçekleştirdiği seminerde önemli konulara değinildi.

Etimesgut Belediyesi aile içi ilişkiler için seminer düzenledi

Toplumların en temel yapı olarak gösterilen ailenin korunması ve aile içi iletişimin kuvvetlenmesi adına yıl içinde pek çok program gerçekleştiriliyor. Söz konusu programlarda aile bireylerinin sorunlar karşısında nasıl tavır alması, sağlıklı iletişimin önemi vurgulanıyor.

Etimesgut Belediyesi aile içi ilişkiler için seminer düzenledi

Etimesgut ilçesinde de bu konuda bir program gerçekleştirildi. Etimesgut Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisinin Dünya Sosyologlar Derneği iş birliğinde düzenlediği "Aile İletişimi ve Yaşam Becerileri"nde alanında uzman isimler sunumlar gerçekleştirdi.

"AMAÇLADIĞIMIZ ŞEY AİLE İÇİ İLİŞKİLERİN GÜÇLENMESİ"

Seminerde aile bireylerinin kendi arasında iletişimi, anlaşmazlıkları çözme ve sorumluluk bilici konularında bilgi sahibi olması sağlandı. Toplantıya katılan isimlerden Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Ebru Keyvan "Kent Konseyi’mizde düzenlenen bu eğitimlerde amaçladığımız şey, aile içi ilişkilerin güçlenmesi ve çocukların sağlıklı bir şekilde büyümelerine katkıda bulunmaktır. Aile İletişimi ve Yaşam Becerileri semineri katılımcılarımızın hem bilgi düzeyini artırması hem de günlük hayatta karşılaştıkları sorunlara daha donanımlı bir şekilde yaklaşmalarını sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

Etimesgut Belediyesi aile içi ilişkiler için seminer düzenledi - Resim : 2

Seminerde meme kanseri konusunda da kadınların bilinçlenmesine katkıda bulunan bilgiler verildi. Program sonunda plaket takdimi yapıldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER