Etimesgut Belediyesi 30 Ağustos Zafer Partisi'ni iptal etti

Etimesgut Belediyesi bugün yapmış olduğu açıklama ile çeşitli rahatsızlıklara neden olabileceği gerekçesi ile düzenleneceği açıklanan Işık Gösterisi ve DJ Show eşliğindeki Zafer Partisi'ni iptal ettiğini açıkladı.

Etimesgut Belediyesi 30 Ağustos Zafer Partisi'ni iptal etti

Ankara'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programları için hazırlıklar tüm hızı ile devam ederken ilçe belediyelerde kutlama programlarını duyurmaya başlamıştı. Bu belediyelerden biri de Etimesgut Belediyesi olarak öne çıkmıştı. Etimesgut Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı kapsamında Haluk Levent konserinin yanı sıra Zafer Partisi düzenleneceğini ilan etmişti. Ancak alınan karar ile parti iptal edildi.

ETİMESGUT BELEDİYESİ IŞIK GÖSTERİSİ VE ZAFER PARTİSİNİ İPTAL ETTİ

Etimesgut Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Etimesgut Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Değerli Komşularım, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri içerisinde planlanan Işık Gösterisi ve DJ Show eşliğindeki Zafer Partisi, Haluk Levent konserinin uzun sürecek coşkusu nedeniyle ve mahalle sakinlerimizin huzurunu gözetmek amacıyla iptal edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Etimesgut Belediyesi 30 Ağustos Zafer Partisi'ni iptal etti

Etimesgut Belediyesi tarafından yapılan açıklamada anlayışları için Etimesgutlulara teşekkürlerini sunarken herkese büyük bir mutluluk ve gururla kutlayacakları muhteşem bir Zafer Bayramı dilekleri iletildi. Etimesgut Belediyesi Haluk Levent konseri için saati 20:00 olarak açıklarken konser yeri ise Göksu AVM önü olarak belirlenmişti. Konser yapılacak ancak konser sonrasındaki ışık gösterisi ve zafer partisi iptal edilmiş oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER