Etimesgut Belediyesi 30 Ağustos Haluk Levent konserinde büyük coşku

Ankara'da 30 Ağustos konserleri büyük ilgi görürken Haluk Levent konserinde büyük coşku yaşandı. Etimesgut Belediyesi 30 Ağustos konseri yoğun ilgi gördü.

Etimesgut Belediyesi 30 Ağustos Haluk Levent konserinde büyük coşku

30 Ağustos Zafer Bayramı için Ankara Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri konser programlarını bir bir açıklamış, etkinlikler ve konser takvimi ilan edilmişti. Konser organizasyonu düzenleyen ilçelerden biri de Etimesgut Belediyesi olmuştu. Haluk Levent konseri büyük sevinç yaratmıştı.

ETİMESGUT BELEDİYESİ HALUK LEVENT KONSERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ!

Sadece Ankaralıların değil tüm Türkiye'nin sevdiği sanatçılar arasına adını yazdırmayı başaran Haluk Levent, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Etimesgut sahnesinde vatandaşlarla buluştu. Düzenlenen konserde büyük kalabalık yaşanırken vatandaşlar hep bir ağızdan söylenen şarkılara eşlik etti.

Hatırlanacağı üzere Etimesgut Belediyesi yapmış olduğu açıklama ile "Değerli Komşularım, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri içerisinde planlanan Işık Gösterisi ve DJ Show eşliğindeki Zafer Partisi, Haluk Levent konserinin uzun sürecek coşkusu nedeniyle ve mahalle sakinlerimizin huzurunu gözetmek amacıyla iptal edilmiştir." denilerek konserden sonra yapılacak olan Zafer Partisi ve ışık gösterisini iptal etme kararı almıştı.

Bu nedenle Göksu'da düzenlenen Haluk Levent Konseri sonrasında Zafer Partisi düzenlenmeyecek ve program sona ermiş olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER