Etimesgut Belediyesi 30 Ağustos coşkusunu Haluk Levent Konseri ile kutlayacak

Türk halkının uzun yıllar boyunca devam eden düşman işgallerini sonlandırdığı sürecin sonu olan 30 Ağustos her sene Zafer Bayramı olarak kullanılıyor. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün emri ile 26 Ağustos'ta taarruza kalkan ordu 30 Ağustos 1922'de başarıya ulaşmıştı.

Etimesgut Belediyesi 30 Ağustos'ta Haluk Levent Konseri verecek

Türkiye Cumhuriyetinin kurulması ile biten Kurtuluş Savaşı mücadelesi halkın zor şartlar altında kalması gölgesinde gerçekleşmişti. Yoksulluğa rağmen özgürlüğünden ödün vermeyen Türk milleti düşmanı topraklarından kurmuş ve Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde Türkiye Cumhuriyetini kurmuştu.

HALUK LEVENT ETİMESGUTLULAR İLE BULUŞACAK

Bu mücadelenin dönüm noktası olan 30 Ağustos zaferinin üzerinden 103 yıl geçmesine sadece bir kaç gün kaldı. Yurt genelinde bu özel gün kapsamında düzenlenecek etkinlikler ile ilgili peş peşe duyurular yapılmaya başlandı.

Etimesgut Belediyesi 30 Ağustos coşkusunu Haluk Levent Konseri ile kutlayacak

Etimesgut Belediyesi de 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında sevilen sanatçı Haluk Levent'in bir konser düzenleyeceğini duyurdu. Belediyenin sosyal medya hesaplarından konu ile ilgili yapılan açıklamada konserin ardından Zafer Bayramı partisi ve dilek balonu uçurtma etkinliği düzenleneceği ifade edildi.

KATILIMIN YÜKSEK DÜZEYDE OLMASI BEKLENİYOR

Sosyal yardımları ile geniş bir kesimin gönlünde taht kuran Haluk Levent'in Etimesgut'ta vereceği konsere ilginin yüksek olması bekleniyor. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun da katılacağı konser Eryaman Göksu AVM önünde gerçekleşecek. 30 Ağustos günü kapsamında Ankara'da ve ülkede bir çok etkinliğin daha düzenleneceği ifade ediliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER