Etimesgut Belediyesi 22 sokakta eş zamanlı asfalt çalışması yapıyor

İnsanların cadde ve sokaklarda rahat bir şekilde gidebilmesi adına belediyeler yol yapım çalışmalarında bulunuyor. Söz konusu çalışmalar ile hem araç hem de yaya trafiğini rahat ilerlemesi amaçlanıyor.

Etimesgut Belediyesi 22 sokakta eş zamanlı asfalt çalışması yapıyor

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bir çok cadde ve sokakta belediye ekipleri asfalt serme çalışmaları yapıyor. Etimesgut Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü sokaklardaki altyapı iyileştirme kapsamında ihtiyaç duyulan yerlerde yolları daha kullanışlı hale getiriyor.

Zaman içerisinde çeşitli nedenlerden dolayı hasar gören ya da başka durumlardan dolayı insanlara zor anlar yaşatan yollar eskisinden iyi hale getiriliyor. Etimesgut Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü güncel olarak 22 farklı sokakta faaliyetlerini sürdürüyor.

Etimesgut Belediyesi 22 sokakta eş zamanlı asfalt çalışması yapıyor

YAMA VE ASFALT DÖKÜM ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

İhtiyaca göre bazı yollarda yama, bazı yollarda ise tamamen asfalt atma işlemi uygulanıyor. 4 farklı ekip tarafından devam ettirilen çalışmalarda;

Atakent Mahallesi; 1469, 1970, 1475. Sokaklarında, İstasyon Mah. 2329. Sokak, Alsancak Mah. 2130, 2190, 2192, 2193. Sokak, Topçu Mah. 1519, 1538, 1540, 1541. Sokaklarda asfalt yama,

Orhun Mah. Kazak, Bedir, Atlas, Elmalı, Yazır, Vefa, 3288, 3295, Akşehir, Doğaiçi sokaklarda ise asfalt serme işlemi yapılıyor.

YOLUNA MÜDAHALE İSTEYEN BELEDİYEYE MÜRACAT EDEBİLİR

Etimesgut ilçesinde yaşayan ve yollarından memnun olmayan vatandaşlar Etimesgut Belediyesi ile irtibat kurarak sorunlarına çözüm arayabiliyorlar.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER