Etimesgut Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet Kültür Merkezi nerede, nasıl gidilir?

Etimesgut ilçesinde geçtiğimiz aylarda açılan bu alan kültür sanat etkinliklerine ev sahipliği yapması için inşa edildi. Son dönemlerde bu mekanda gösterilerin sıklaşması sonrası vatandaşlar nerede olduğunu araştırmaya başladı.

Etimesgut Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet Kültür Merkezi nerede, nasıl gidilir?

Ankara'nın Etimesgut ilçesine Cumhuriyetin 2. yüzyılının başlangıcında güzel bir eser kazandırmak amacı ile inşa edilen 100. Yıl CKM son günlerde Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun sahnelediği gösteriler ile adından söz ettiriyor.

BAŞKAN'DAN TİYATRO GÖSTERİLERİ

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ihtiyaç sahibi çocukların eğitimine bağışlamak için ünlü oyunları "Bir Delinin Hatıra Defteri" ve "Fahrenheit 451" oyunlarını yardım amaçlı sergiledi. Sergilenen mekan ise Etimesgut Belediyesi 100. Yıl CKM oldu.

Yeni dönemde ilçede sanatsal faaliyetlerin artmasının beklenmesinden dolayı bu hizmet binasının ilçenin neresinde olduğu merak edilmeye başlandı.

Etimesgut Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet Kültür Merkezi nerede, nasıl gidilir?

ETİMESGUT BELEDİYESİ 100. CKM AÇIK ADRESİ

Etimesgut ilçesinin kültür sanat açısından bir merkezi olması beklenen 100. Yıl CKM'nin açık adresi Altay, Ertuğrulbey Cd. No:1, 06820 Etimesgut/Ankara şeklindedir.

100. YIL CKM'YE NASIL GİDİLİR?

Söz konusu alana nasıl otobüs ve metro yardımcı ile kolaylıkla ulaşılabiliyor. Buraya toplu taşıma ile gelmek isteyen vatandaşlar Kızılay'dan şu şekilde gelebilirler;

Etimesgut Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet Kültür Merkezi nerede, nasıl gidilir? - Resim : 2

Yaz aylarının da yaklaşmasından dolayı bu binanın daha fazla kullanımda olması bekleniyor. Kültür sanat etkinliklerine katılmak isteyen vatandaşlar ise Etimesgut Belediyesini takipte kalarak gerekli bilgileri alabiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER