Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu öğrencilerin sorularını cevapladı

Başkan Beşikçoğlu Bağlıca mahallesinde bulunan özel bir koleje gitti. Burada öğrencilerle bir söyleşi gerçekleştiren Erdal Beşikçioğlu öğrencilere ülkenin yarınları olduklarını söyledi.

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu öğrencilerle buluştu

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde Belediye Başkanlık görevini sürdüren Erdal Beşikçioğlu sosyal aktivitelere de katılmayı ihmal etmiyor. Her yaştan vatandaşla bir araya gelen Beşikçoğlunun sıradaki durağı özel bir kolej söyleşisi oldu.

"SİZLER BİZLERİN GERÇEKTEN YARINLARISINIZ"

Etimesgut Bağlıca'da bulunan bir koleje giden Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu öğrencilerden kendisine yönelttiği soruları ve merak edilenleri yanıtladı. Türkiye'nin tanınmış oyuncularından olan ve son yerel seçimle beraber siyasete atılan Erdal Beşikçioğlu öğrencilere kendilerinden çok umutlu olduğunu söyledi.

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu "Bilmenizi istediğim bir şey var. Sizler bizlerin gerçekten yarınlarısınız. Bunu bir siyasetçi olarak değil, buna inanan bir insan olarak söylüyorum. Ben Çanakkale’den beri yitirilen nesillerle büyümüş bir bireyim" dedi.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu öğrencilerin sorularını cevapladı

"BİZ ÇOK BİLENİ SEVERİZ ÇOCUKLAR"

Ülkenin artık nesiller kaybetmesi değil nesiller kazanması gerektiğini vurgulayan Başkan Beşikçioğlu "Bundan sonra benim nesil kaybetmeye ne gücüm var ne de sabrım. O yüzden sanırım sizlerle beraber güçlü geleceğiz. Bu bağlamda da ülkede yönlendirici bir gücünüz olacak. Hak ve hakkaniyetle oyunuzun değerini bilin ve yurttaş olarak bunun farkında olarak ilerleyin. Zaman zaman hükümetler çok bilen insanı sevmezler ama biz çok bileni severiz çocuklar" dedi.

Öğrencilerin hazırladığı müzik gösterisini izleyen ve onların fotoğraf isteğini geri çevirmeyen Başkan Beşikçioğlu okul yönetimi ile görüşmesinin ardından görüşmesini sonlandırdı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER