Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Meselemiz Ankara diyecek

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bu yıl ilk defa düzenlenecek olan Kentfest'in başlamasına çok az bir zaman kaldı. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun düzenlenmesinde büyük payı olan festivalde çok sayıda program gerçekleştirilecek.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Meselemiz Ankara diyecek

Sanatçı kimliğini ilçede büyük oranda hissettiren Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun girişimleri ile Etimesgut ilçesinde KentFest adlı bir organizasyon düzenleneceği duyurulmuştu.

Söz konusu festivalde yer alacak programlardan birisi ise Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ile Ünlü Yazar ve Seslendirme Sanatçısı Yekta Kopan'ın yapacağı söyleşi olacak.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Meselemiz Ankara diyecek

FESTİVALİN TEMASI: KENT VE KÜLTÜRÜ

Konu ile ilgili Etimesgut Belediyesi tarafından yapılan bilgilendirmede "Bu yıl festivalimizde konuşmak istediğimiz ana tema kent ve kültürü. Eğer bu festival Ankara’nın ise ve Etimesgut Ankara, biz de meselemiz Ankara diyerek Ankara konuşalım istedik. Çok renkli konuşmacılarla her telden kent kültürünü oluşturan parçaları tartışalım istedik. İzleyicileri de buna dahil edelim ve gün sonunda, elimizde bir belgelik oluşsun istedik" denildi.

SÖYLEŞİ 12 EKİM'DE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ve Yekta Kopan'ın söyleşisi 12 Ekim'de gerçekleşecek. Saat 14:00 - 17:00 arasında yapılacak programın adresi Etimesgut Cumhuriyet Kültür Merkezi olarak ifade edildi. 11 Ekim'de başlayacak Kentfest ise 26 Ekim tarihine kadar devam edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER