Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel istişare toplantısı düzenledi

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ilçe genelinde yaptığı görüşmelerine devam ediyor. Demirel son olarak Ahi Mesut mahallesinde ikamet edenler ile bir araya geldi.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel istişare toplantısı düzenledi

2009 yılından beri aralıksız olarak Etimesgut Belediye Başkanlığı yapan ve öncesinde bir dönem daha Belediye Başkanlığı yapması ile akıllarda yer edinen Enver Demirel ilçenin çeşitli yerlerinde vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Edinilen bilgiye göre Başkan Demirel son olarak Ahi Mesut Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel istişare toplantısı düzenledi

ENVER DEMİREL KADINLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Ahimesut mahallesinde ikamet eden kadın vatandaşlarla istişare toplantısı yapan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel buluşma ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Demirel “Kadınlarımıza inanıyorum, güveniyorum. Ahi Mesut Mahallesi'nde ikamet eden hanım kardeşlerimizle bir araya geldik, hizmet ve yatırımlarımızı anlatarak istek ve önerilerini dinledik. Bu seçimde de kadınlarımızın büyük desteğini alarak İnşallah güzel hizmetlerimize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Katılımın fazla olduğunun gözlemlendiği toplantıda Enver Demirel ile birlikte eşi de hazır bulundu. Toplantı bir sohbet havasında geçerken kadın vatandaşlarda Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'e yönelik taleplerini ilettiler ve kendisine yaklaşan seçimlerde başarılarda bulundular. Yapılan istişare ve değerlendirme toplantısı Enver Demirel ve katılımcı kadınların fotoğraf çekimi ile son buldu.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel istişare toplantısı düzenledi - Resim : 2

BİR KEZ DAHA ADAY GÖSTERİLDİ

Enver Demirel yaklaşan yerel seçimlerde bir kez daha Milliyetçi Hareket Partisi'nin Etimesgut Belediye Başkan adayı olmuş, adaylığı MHP'nin Cumhur İttifakı'nda yer almasından dolayı Ak Parti tarafından da desteklenmiş ve Ak Parti Etimesgut'ta bir aday çıkarmamıştı.

SONRAKİ HABER