Etimesgut Belediye Başkanı Demirel'den işçi maaşlarına dev zam!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel işçilerin maaşlarınına yüzde 68 zam yaparak 26 bin lira yükseldiğini açıkladı.

Etimesgut Belediye Başkanı Demirel'den işçi maaşlarına dev zam!

Asgari ücrete, memur maaşlarına ve emek maaşlarına gelen zamların ardından gözler belediyelerinin çalışanlarına yapacağı zamlara çevirilmişti. Ocak ayının sonuna gelinirken belediyelerin çalışanlarına yapacağı zamlar yava yavaş belli olmaya başladı. Bu kez müjdeli haberi veren Ankara'nın Etimesgut Belediyesi oldu.

MÜJDEYİ ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKANI ENVER DEMİREL AÇIKLADI

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile zam müjdesini duyurdu. Ankara'nın Etimesgut ilçesinde Belediye Başkanlığı görevini sürdüren ve 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde yeniden MHP'den belediye başkan adayı olan Demirel, işçilere yapılan maaş zammına ilişkin, “İşçilerimizin maaşlarına yüzde 68 zam yaparak en düşük maaşı 15 bin 500 TL'den 26 bin TL'ye çıkardık" açıklamasında bulundu.

Etimesgut Belediye Başkanı Demirel'den işçi maaşlarına dev zam!

SOSYAL YARDIMLARLA ZAM ORANI YÜZDE 70'İ GEÇMİŞ DURUMDA

Ayrıca Etimesgut Belediye Başkanı Demirel, sosyal yardımlarda yapılan artışlarla birlikte zam oranının yüzde 70’lerin üzerine çıktığını ifade etti. Demirel, Hizmet İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesini de imzalandığının altını çizerek belediye bünyesinde bulunan işçilerin sendikalı olduğunu söyleyrek hayırlı olmasını diledi ve sözlerine son verdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER