Etimesgut Belediye Başkanı Demirel duyurdu! Etimesgut'ta Hayvan ve Çiçek Hastanesi açılacak

Etimesgut Belediyesinde ilçeye yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. İlçedeki yatırımlara bir yenisi daha ekleneceği açıklanırken belediye bu kez hayvan ve çiçek hastanesi için düğmeye bastı.

Etimesgut Belediye Başkanı Demirel duyurdu! Etimesgut'ta Hayvan ve Çiçek Hastanesi açılacak

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'in ilçedeki yatırımları devam ediyor. Birbirinden yeni yatırımlara imza atılmaya devam ederken hayata geçirilecek bir proje hakkında daha açıklamaya yer verildi. Ankara’nın en büyük hayvan hastanesi olacağı söylenen Hayvan ve Çiçek hastaneleri için düğmeye basıldığı öğrenildi.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, hayvan ve çiçek hastanesi için müjdeyi verirken bu tesiste ameliyathane ve son teknolojim tıbbi cihazların bulunacağını da bildirdi.

ETİMESGUT’A HAYVAN VE ÇİÇEK HASTANESİ YAPILIYOR

Etimesgut Belediyesi ilçeye Hayvan Hastanesi ve Çiçek Hastanesi kazandıracağını açıklarken Ayaş yolu üzerinde Eryaman bölgesi ile Etimesgut merkez bölgelerinin ortasında yer alan hastaneler için çalışmaların başladığı duyuruldu. Türkiye’nin en kapsamlı hayvan hastanelerinden biri olacak hayvan hastanesi içerisinde röntgen, ultrason, endoskopi, EKG gibi tıbbi cihazlar yer alacağı açıklandı. 2 tam donanımlı ameliyathane, 4 muayenehanenin de hizmet vereceği hastanede kedi ve köpek bölümleri ayrı ayrı olarak planlandı. Etimesgut Belediyesi hastane binasının bir bölümünü çiçek hastanesi olarak hizmete sunacak. Çiçek Hastanesi’nde ziraat mühendisleri ve alanında uzman personel görev yapacak. Vatandaşlar evinde çiçeğiyle ilgili sorun yaşadığında hastaneye getirebilecek. Çiçeklerin analizleri yapılarak tedaviye ihtiyaç duyan çiçeklere bakımları yapılacak, uygun tedavi uygulanacak.

‘’DAHA İYİSİ DAHA GÜZELİ OLSUN İSTEDİK''

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, toplumun tüm kesimlerinin istek ve ihtiyaçlarına cevap veren hizmetler gerçekleştirdiklerini söyledi. Hastanelerin çağdaş Etimesgut’a yakışır bir şekilde tam donanımlı olacağına dikkat çeken Etimesgut Belediye Başkanı Demirel, “Hem hayvan hastanesi hem de çiçek hastanesini yakında açıyoruz. Tam donanımlı hayvan barınağımız, veteriner kliniklerimiz, kedievlerimiz, kuşevlerimiz zaten vardı. Ama yeterli görmedik. Daha iyisi daha güzeli olsun istedik.'' dedi. İlçe halkının talebini dikkate aldıklarının altını çizen Etimesgut Belediye Başkanı Demirel, ‘’Vatandaşlarımızdan da yoğun talep vardı. Hastanemiz yalnız Ankaramızın değil ülkemizin en kapsamlı en modern hayvan hastanesi olacak. Çiçek hastanesi de bu yönüyle bir ilk olacak. Evinde çiçek bakan vatandaşlarımıza danışmanlık desteği vereceğiz, çiçeklerinin bakım ve tedavilerine de katkı sunacağız. Konumu itibariyle de merkezi bir yerde olan hastanelerimizi gerekli çalışmaların ardından hemşehrilerimizn hizmetine sunacağız. Hayırlı olsun” dedi. Bu çerçevede Etimesgut ilçesinde yapımının tamamlanması ile beraber çiçek ve hayvan hastanesi kazandırılmış olacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER