Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu vatandaşlarla Atatürk 2 filmini izledi

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu Merhaba Sonbahar etkinliğinin son gününde vatandaşlarla buluştu. İlk olarak etkinlik alanındaki stantları gezen Başkan Beşikçioğlu kahve tadımı sonrasında vatandaşlarla birlikte film izledi.

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu vatandaşlarla Atatürk 2 filmini izledi

Düzenlenen bu tür etkinliklerin vatandaşların yüzünü güldürdüğünü ifade eden Beşikçioğlu, ilçedeki gelişim için kültürel ve sanatsal etkinliklere önem verdiklerinin altını çizdi.

Sanatın bu tarz etkinliklerle herkese iyi geldiğini ifade eden Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, etkinliğin son gününde vatandaşlarla birlikte Atatürk 2 filmini izledi.

“BÖYLE ETKİNLİKLER VATANDAŞLARIMIZI BİR ARAYA GETİRİYOR”

Başkan Beşikçioğlu,” Özellikle ekonomik anlamda dar boğazdan geçtiğimiz şu günlerde bu tarz ücretsiz etkinlikler vatandaşımızın hem yüzünü güldürüyor hem de bir nebze olsun sorunlarından uzaklaşmalarını sağlıyor. Bizler Etimesgut Belediyesi olarak elimizden geldiğince vatandaşımızın yükünü hafifletme ve yüzünü güldürebilme gayreti içerisindeyiz. Bu bir haftalık süreçte vatandaşlarımızı Karavan Tiyatro, açık hava sinemasında yer alan birbirinden güzel filmler ve kahve sokağımızdaki eşsiz lezzetler ile bir araya getirdik. Kültürel ve sanatsal etkinliklerin ilçemizdeki gelişimi için büyük emek harcıyoruz. Çünkü sanatın ve bu tarz etkinliklerin herkese iyi gelen, rahatlatan ve mutlu eden bir yönü var.

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu vatandaşlarla Atatürk 2 filmini izledi

BU TARZ ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Bir hafta boyunca ücretsiz olarak gerçekleştirdiğimiz kahve sokağı ve sinema etkinliğimiz oldukça güzel geçti. Bu tarz etkinliklerimiz devam edecek olup; etkinliklerimize katılım sağlayan vatandaşlarımıza ve firmalara teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Etimesgut Belediyesi gelen sonbahar mevsimini karşılamak için geçtiğimiz günlerde “Merhaba Sonbahar” isimli etkinliğin 1-7 Eylül tarihleri arasında düzenleneceğini duyurmuştu. Etkinlik kapsamında her gün Göksu Parkı ve Korkut Ata Kültür Merkezi’nde film gösterimleri gerçekleşti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER