Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu vatandaşlarla artık makamda değil sahada buluşacak

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen belediye başkanlarına tebrik ziyaretleri son bulmuyor. Belediye başkanlarına yapılan tebrik ziyaretleri kamuoyunun gündeminde yer alırken Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'ndan açıklama geldi.

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu vatandaşlarla artık makamda değil sahada buluşacak

Haberankara.com Özel Haber - Türkiye'de milyonlarca seçmen 31 Mart tarihinde sandık başına giderek oy kullandı. Yeni yerel yönetimlerin belirlenmesi için Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde oy kullanma işlemi gerçekleştirilirken seçim sonuçlarının açıklanması sonrası yeni belediye başkanları da belli oldu.

Etimesgut Belediye Başkanlığını MHP'den Enver Demirel yürütürken 2024 yerel seçimlerinde CHP, Erdal Beşikçioğlu'nu aday göstermişti. Yerel seçimlerde CHP'nin Etimesgut adayı Erdal Beşikçioğlu ise yüzde 56.57 oy oranı ile Etimegut ilçesinde yeni belediye başkanı oldu. En yakın rakibine neredeyse 86 bin oy farkı ile seçimi kazanan Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, kendisine yapılan tebrik ziyaretleri nedeniyle hayli yoğun bir süreç yaşamıştı. Yaşanan yoğun sürecin ardından mesaiye başlayan Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu'ndan önemli bir mesaj geldi.

ETİEMSGUT BELEDİYE BAŞKANI BEŞİKÇİOĞLU'NDAN ‘MESAİ’ MESAJI

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu, yayımladığı sosyal medya mesajında ‘’Kıymetli Komşularım,
Göreve başladığımız ilk günden itibaren, tüm taleplerinizi dikkatle dinleyip, her bir önerinizi özenle not aldık. Önümüzdeki süreçte de aynı özveriyle çalışmaya devam edeceğiz.'' dedi.

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu vatandaşlarla artık makamda değil sahada buluşacak

Artık vatandaşla makamında değiş sokakta buluşacağını belirten Başkan Beşikçioğlu, ‘’Bugünden itibaren, siz değerli Etimesgutlu komşularımıza daha etkili hizmet sunabilmek adına, makamlarımızda değil, sokaklarımızda sizlerle buluşacağız. Gösterdiğiniz anlayış için teşekkürlerimi arz ederim.'' ifadeleri ile sözlerini sonlandırdı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER