Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu STK'lar ile kahvaltıda bir araya geldi

Etimesgut Belediyesi yönetiminin kent genelindeki sivil toplum kuruluşları ve dernekler ile iş birliği sürüyüyor. Bu kapsamda düzenlenen kahvaltı organizasyonunda konuşan Başkan Erdal Beşikçioğlu STK ve dernekler üzerinde çok hassas olduklarını ifade etti.

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu STK'lar ile kahvaltıda bir araya geldi

Sivil toplum kuruluşları ve dernekler sosyal hayatta insanları aynı amaç için bir araya getirmesi ve hitap ettiği kitlenin büyüklüğü gibi etkenlerden dolayı büyük önem taşıyor. Ülke genelinde olduğu gibi yerel yönetimlerde bu gruplar ile yakın temasta olmayı sürdürüyor.

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu STK'lar ile kahvaltıda bir araya geldi

Bu kapsamda Etimesgut'ta düzenlenen kahvaltıda da bu duruma değinildi. 43 Sivil Toplum Kuruluşu ve 5 noterliğin katıldığı toplantıda konuşan Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu "Kent konseyinde çalışmaya başladığımız günden itibaren özellikle stk’lar ve dernekler üzerinde çok hassas duruyoruz. Onların ihtiyaçları, Vizyonları bizim Etimesgut’taki halkımızın geleceğini şekillendirmesi üzerine çok ciddi bilgilendirmeler geliyor bize. Bu bağlamda da yapacağımız tüm eylemleri toplumsal bir amaç için bu ve bunun gibi önermeler üzerinde tutuyoruz" şeklinde konuştu.

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu STK'lar ile kahvaltıda bir araya geldi - Resim : 2

"HER ZAMAN YANINIZDAYIZ"

Bu tarz toplantıları çok önemsediğini ifade eden Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu "Bu bağlamda 6 aylık bir Belediye olmamıza rağmen işleyiş konusunda sanki 20-30 yıldır buradaymışız gibi çalışıyoruz. Tabi bizlerde pek çok şey yaptık Belediye içerisinde. Özellikle gençlerin eğitimi ve ev kadınlarının eğitimi üzerine ki, kadın istihdamını çok önemsiyoruz. Mutlak suretle kadını evden çıkartacağız ki aydınlık yarınlarımızı daha net görelim. Katıldığınız için çok teşekkür ediyorum. Stk’larımızın ve derneklerimizin her zaman yanındayız" ifadelerini kullandı.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu konuşmasının ardından kendisine gelen soruları cevapladı. Kahvaltı yemeği organizasyonu toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER