Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu: sorunlu yerleri çözüme kavuşturuyoruz

Yüz binlerce insanın yaşadığı Ankara'nın Etimesgut ilçesinde en ufak bir altyapı arızası aynı anda bir çok insanın mağdur olmasına neden oluyor. Bu konuda Etimesgut Belediyesine bağlı ekipler farklı noktalarda çalışmalarını sürdürüyor.

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu altyapı çalışmalarını takip etti

Göreve gelmesi ile sadece Ankara'da değil, ülke genelinde Etimesgut ilçesinin daha fazla adının duyulmasına neden olan Erdal Beşikçioğlu başkanlık görevine yoğun tempoda devam ediyor.

Sanatçı kimliği ile de yaşantısını sürdüren Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu ilçenin farklı noktalarında devam eden asfalt dökümü ve kaldırım yapımı çalışmalarını inceledi.

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu: sorunlu yerleri çözüme kavuşturuyoruz

Personelleri görev başında ziyaret eden Başkan Beşikçioğlu çalışanlar hakkında devam eden işlemlere dair bilgiler aldı. Bu süreçte denk geldiği ilçe sakinleri ile de sohbetler eden Belediye Başkanı Beşikçioğlu çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

"HALKIMIZA DAHA İYİ HİZMET SUNABİLMEK İÇİN"

Etimesgut Seyyide Hatun Camii ve Şehit İzzet Özkan İlkokulunda Yaya kaldırım ve Kazım Karabekir, Topçu, Ayyıldız ile Piyade mahallelerinde asfalt ve tretuvar çalışmalarını inceleyen Erdal Beşikçioğlu "Bakım, onarım, yenileme ve asfaltlama çalışmalarıyla yollarımızı iyileştiriyoruz. Sorunlu olan yerleri teker teker listeleyerek çözüme kavuşturuyoruz. Halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu: sorunlu yerleri çözüme kavuşturuyoruz - Resim : 2

İlçe sakinleri de Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'ndan beklentilerini kendisine iletti ve iyi çalışmalar diledi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER