Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu Şaşmaz Oto Sanayi Sitesini ziyaret etti

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Şaşmaz Oto Sanayi Sitesinde esnaflarla bir araya geldi. Başkan Beşikçioğlu,

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu Şaşmaz Oto Sanayi Sitesini ziyaret etti

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Şaşmaz Oto Sanayi Sitesinde esnaflarla bir görüşme gerçekleştirdi. Etimesgut Belediye Başkan Yardımcıları Mutlu Kerimoğlu, Taylan Özgüven, Zabıta Müdürü Zülküf Sancar, Temizlik işleri Müdürü Ali Coşar, Park Bahçeler Müdürü Nihat Bayramoğlu ve Yapı Kontrol Müdürü Atilla Akyürek ile birlikte yaptığı ziyarette Başkan Beşikçioğlu, “Esnaflar ziyaret edilerek, talepleri dinlendi” ifadelerine yer verdi.

Göreve geldiği ilk günden buyana sahada esnaflar ve vatandaşlar ile sık sık bir araya gelen ve bu çerçevede buluşmalara devam eden Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu, “Bu tarz ziyaretleri oldukça önemsiyorum. Çünkü esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya gelerek bire bir kendilerinin ağzından talep ve isteklerini dinlemenin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.” dedi.

BAŞKAN BEŞİKÇİOĞLU, ŞAŞMAZ OTO SANAYİ SİTESİNİ ZİYARET ETTİ

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu, ziyarete ilişkin ''Yardımcılarım ve birim müdürlerimiz ile birlikte Şaşmaz Oto Sanayi Sitesinde çalışan esnaflarımızı ziyarete gelerek kapsamlı bir inceleme gerçekleştirdik. Geçtiğimiz günlerde 200 kişilik temizlik ekibimiz bu alanda detaylı bir çalışma gerçekleştirdi.'' değerlendirmesinde bulundu.

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu Şaşmaz Oto Sanayi Sitesini ziyaret etti

Şaşmaz’ın her anlamda gelişmesi, esnafın taleplerinin karşılanması ve bu bölgenin hak ettiği değeri görmesi için çalıştıklarını ifade eden Başkan Beşikçioğlu, Şaşmaz’ı daha temiz, düzenli ve modern bir sanayi sitesi haline getirmek için çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

SONRAKİ HABER