Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu muhtarlarla beraber Sinop'u ziyaret etti

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Sinop şehrine gitti. Başkan Beşikçioğlu kendisi ile beraber gelen ilçe muhtarları ile şehrin önemli tarihi yerlerine gitti.

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu muhtarlarla beraber Sinop'a gitti

Etimesgut'ta yeni dönem muhtarlarının belediye yönetimi ile bağını kuvvetlendirme çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda Etimesgut Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından Sinop'ta düzenlenen Eğitim ve Kültür Programı gerçekleştirdi.

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu muhtarlarla beraber Sinop'u ziyaret etti

MUHTARLAR İLE UYUM İÇİNDE ÇALIŞMA MESAJI

Yerel seçim öncesinde de muhtarları ziyaret eden Başkan Beşikçioğlu seçim sonrasında muhtarlara yönelik atılımlar yaptı. Muhtarlıkların yerel demokrasinin en önemli yapı taşlarından olduğunu söyleyen Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu muhtarların Sinop programına eşlik etti.

Muhtarlık Bilgi sistemi ile yerel yönetim süreçlerinde muhtarların daha donanımlı hale gelmelerini sağladıklarını ifade eden Başkan Beşikçioğlu "Etimesgut Belediyesi olarak, muhtarlarımızla uyum içinde çalışarak, mahallelerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermeye devam edeceğiz" dedi.Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu muhtarlarla beraber Sinop'u ziyaret etti - Resim : 2

SİNOP'UN ÜNLÜ YERLERİNE GİDİLDİ

Muhtar heyeti ile beraber yapılan ziyarette Sinop'un en bilindik yerlerinden olan Sinop Cezaevi ve Sabahattin Ali Müzesi gibi yerler ziyaret edildi. Muhtarlar ve Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçoğlu müzelerin aktardığı tarihi bilgiler hakkında detaylı bilgi sahibi oldu. Başkan Beşikçioğlu Sinop Belediyesi ve CHP Sinop İl Başkanlığını da ziyaret etti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER