Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu milli maçı vatandaşlarla beraber izledi

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde Belediye Başkanlığı görevini yürüten Erdal Beşikçioğlu milli heyecana kayıtsız kalmadı. Türkiye'nin Avusturya maçını Etimesgutlular ile beraber izleyen Beşikçioğlu takıma olan inancını belirtti.

Etimesgut Belediyesi günler öncesinden Türkiye - Avusturya maçı için Türk Beyleri Kent Meydanında dev ekran kurulacağını açıklamıştı. Belediye, konserler ve etkinliklerden dolayı aynı anda binlerce kişiyi ağırlayan alana tüm vatandaşları davet etmişti.

ETİMESGUT'TA AY YILDIZLI ZAFER BERABER İZLENDİ

Ankara'nın bir çok ilçesinde olduğu gibi Etimesgut'ta da dev ekranda milli maç izleme keyfi yaşandı. Vatandaşlar Türkiye'nin EURO 2024 Son 16 turunda Avusturya ile oynayacağı maçı beraber izlemek için aile ve sevdikleri ile beraber Türk Beyleri Kent Meydanına geldi.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'da vatandaşlar ile beraber maç izlemek için alanda yer aldı. Milli formasını giyen ve Ay yıldızlı takıma olan desteğini gösteren Başkan Beşikçioğlu kendisi ile fotoğraf çekinmek isteyen ilçe sakinlerini kırmadı.

KUTLAMALAR GEÇ SAATLERE KADAR SÜRDÜ

Türkiye'nin Avusturya karşısında güzel bir oyun ortaya koyması ve çeyrek finale yükselmesi düzenlenen programı daha da anlamlı hale getirdi. Çeyrek finale yükselme başarısını hep beraber kutlayan vatandaşlar geceyi milli marşlar ile inletti.

Etimesgut Belediyesi'nin 6 Temmuz Cumartesi günü Hollanda ile oynanacak Çeyrek Final maçında da ayını programı düzenlemesi bekleniyor. Etimesgut ilçesinde yaşayan vatandaşlar dev ekranda maç izleme programına yoğun ilgi gösteriyor.

Kaynak: Haberankara.com