Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu mahalle ve kreş ziyaretinde bulundu

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ekiplerin devam eden çalışmalarda son durumu görmek ve ilçe sakinlerinin hal ve hatırlarını sormak adına ziyaretler gerçekleştiriyor. Ziyaretlerde gençler ve vatandaşlar belediyeden beklentilerini iletiyorlar.

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu mahalle ve kreş ziyaretinde bulundu

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde belediye başkanı olarak görev yapan Erdal Beşikçioğlu ilçenin farklı noktalarına gitmeye ve vatandaşlar ile yüz yüze sohbetler etmeyi sürdürüyor. 600 binden fazla insanın yaşadığı Etimesgut'u yöneten Erdal Beşikçioğlu vatandaşlar için ellerinden geleni yapacaklarını vurguluyor.

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu mahalle ve kreş ziyaretinde bulundu

Bu kapsamda Başkan Erdal Beşikçioğlu, 2014 yılında Etimesgut'a bağlanan ve merkeze 35 kilometre uzaklıkta bulunan Fevziye mahallesine gitti. Başkan Yardımcısı Mutlu Kerimoğlu, Yapı Kontrol Müdürümü Atilla Akyürek, Park ve Bahçeler Müdürümü Nihat Bayramoğlu ve Fen İşleri Müdürü Fikret Gözüoğlu ile birlikte Fevziye'ye giden Başkan Beşikçioğlu vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu mahalle ve kreş ziyaretinde bulundu - Resim : 2

SÜVARİ KREŞİ YAPIM SÜRECİ TAKİP EDİLDİ

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu Fevziye mahallesi ziyaretinin ardından Süvari mahallesindeki kreş yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Etimesgut Belediyesi de yapılan ziyaretler ile ilgili "Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için modern ve güvenli bir eğitim yuvası hazırlamak için büyük bir titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hep birlikte, daha güzel bir Etimesgut için" dedi.

Başkan Erdal Beşikçioğlu farklı zamanlarda ilçenin farklı yerlerine ziyaretine devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER