Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu: Çok çalışarak yarınlarınızı aydınlığa çıkarın

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, 2024-2025 eğitim öğretim yılının açılışında Abdurrahim Karakoç İlkokulundaki öğrencileri yalnız bırakmadı. Okulda düzenlenen törende Başkan Beşikçioğlu'ndan açıklamalar geldi.

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu: Çok çalışarak yarınlarınızı aydınlığa çıkarın

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, 2024 - 2025 eğitim öğretim yılının açılışında Abdurrahim Karakoç İlkokulundaki öğrencilerle bir araya geldi. Abdurrahim Karakoç İlkokulunda düzenlenen törene Başkan yardımcıları Mutlu Kerimoğlu, Ebru Keyvan, Taylan Özgüven, Park Bahçeler Müdürü Nihat Bayramoğlu, Sosyal Destek İşleri Müdürü İsmail Açar, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ali Coşar ve Fen İşleri Müdürü Fikret Gözüoğlu da katılım sağladı.

2024 - 2025 Eğitim Öğretim yılının açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Beşikçioğlu çocuklara hitaben bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Beşikçioğlu açılış konuşmasının ardından okul idarecileri ile birlikte çocukları sınıflarında ziyaret ederek onlara açılış yılı hediyelerini takdim etti.

''ÇOK ÇALIŞARAK YARINLARINIZI AYDINLIĞA ÇIKARIN''

Okula başladıkları ilk günde Başkan Beşikçioğlu ile bir araya gelmenin heyecanını yaşayan çocuklar aldıkları hediyeler karşısında mutluluklarını dile getirdi. Başkan Beşikçioğlu, burada çocuklara ithafen yaptığı konuşmada “Merhaba çocuklar! Görüyorum ki, uzun bir tatilden sonra hepiniz özlediğiniz arkadaşlarınıza ve öğretmenlerinize kavuşmanın mutluluğu içerisindesiniz. Bizlerde sizlerin yaşındayken bu ülkeye faydalı insanlar yetiştirmek amacıyla gelmiştik bu okullara. İçimizden bir arkadaşımız buraya çıkardı ve hep birlikte bir söz verirdik.'' dedi.

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu: Çok çalışarak yarınlarınızı aydınlığa çıkarın

''Bu söz bizim andımızdı. Bu andımızı inşallah ilerleyen yıllarda gündeme getirip erdemli bir insan olmak yolunda verdiğimiz sözlerin hepsini okullarımızda yine görme ümidini taşıyoruz. Hepiniz çok heyecanlısınız. Bizde sizlerden çok büyük işler bekliyoruz. Çünkü sizler bizlerin gelecek nesillerisiniz. Sizler bizim umudumuzsunuz.'' dedi.

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu: Çok çalışarak yarınlarınızı aydınlığa çıkarın - Resim : 2

''Çok çalışarak yarınlarınızı aydınlığa çıkarın gençler. Hepinize çok teşekkür ediyorum ve yeni eğitim öğretim yılının hem sizlere hem öğretmenlerinize ve okul idarecilerine hem de ailelerinize hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” diyen Başkan Beşikçioğlu, gar gelirli vatandaşlara sağlanan kırtasiye desteğinde verilen çantaların yanı sıra çocuklara özellikle “NUTUK” kitabının hediye edilmesini istediğini ifade etti.

SONRAKİ HABER