Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu: Can dostlarımıza verdiğimiz sözü tutuyoruz

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, sokak köpekleri için vermiş olduğu sözü tuttuğunu belirterek eğitimleri tamamlanan köpeklerin görevlendirilmeye devam edildiğini duyurdu.

Son dönemde sık sık tartışma konusu olan sokak köpekleri için Etimesgut Belediyesi tarafından yeni bir projenin hayata geçirileceği açıklanmıştı. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, sokak köpeklerini barınaklarda eğitime tabi tutulacağını ve sonrasında görevlendirileceğini duyurmuştu. Başkan Beşikçioğlu verdiği sözü tuttu ve ilk görevlendirmeler başladı.

ETİMESGUT BELEDİYESİ'NDE SOKAK KÖPEKLERİ GÖREVLENDİRİLMEYE BAŞLANDI!

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu yapmış olduğu açıklamasında "Hiç bir şeyin üzerinde bir emeğiniz yoksa bir sonuç bekleyemezseniz. Belediye olarak onlara biraz zaman ayırdık, zaman ayırınca da ortaya nefis bir sonuç çıktı.

Bir çok arkadaşımız can dostlarını bizlere getirdiler. Bizlerde onların temel itaat eğitimlerini vererek bu vatandaşlara onları sahiplenmesi için gereken ortamı sunuyoruz. Can dostlarımızı eğiterek makine parkuru gibi, park bahçeler gibi hem zabıtaların yanında hem de tesislerimizde değerlendireceğiz. Kreşlerde görevlendirmeler yaptık. Çocuklar büyük ilgi gösterdi. Onların istedikleri sadece sevgi. Bu bir başlangıç." diyerek proje hakkında bilgilendirmede bulundu.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu hayata geçirilen bu projenin diğer belediyelere de örnek olmasını temenni ederek can dostlarımızın kurtarılmasını istedi. Özellikle kreşlerde görevlendirilen köpekler çocuklara küçük yaşlarda hayvan sevgisinin kazandırılması için büyük yarar sağlayacak olması nedeniyle takdir toplamıştı.

Kaynak: Haberankara.com