Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Metin Akyüz görevinden istifa etti

Ankaragücü eski başkanları arasında yer alan Metin Akyüz, Etimesgut Belediye Başkan yardımcılığı görevinden sürpriz bir şekilde istifa etti. İstifa nedeni merak edilen Akyüz'ün açıklama yapığı yapmadığı sorusu da gündemdeki yerini aldı.

Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Metin Akyüz görevinden istifa etti

Yerel seçimler sonrası Ankara'nın Etimesgut Belediyesinde koltuk değişimi olmuş ve MHP'li Belediye Başkanı Enver Demirel yerine CHP'nin adayı Erdal Beşikçioğlu yeni başkan olarak seçilmişti. Yaşanan koltuk değişiminin ardından belediyenin birimlerinde genel olarak değişim yaşanmazken Etimesgut Belediye Başkan Yardımcılığı ve Etimesgut Belediyespor Kulüp Başkanı görevini de Metin Akyüz yürütüyordu.

Ankaragücü eski başkanları arasında yer alan Metin Akyüz Etimesgut Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

MET,N AKYÜZ, ETİMESGUT BELEDİYESİNDEKİ GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Metin Akyüz sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden yaptığı açıklamayla istifa ettiğini açıkladı. Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Akyüz, istifa ettiğine dair yaptığı paylaşımında, yoğunluğu gerekçe gösterdi.

Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Metin Akyüz görevinden istifa etti

Akyüz, söz konusu açıklamasında "Etimesgut Belediye Başkan Yardımcılığı görevimden işlerimin yoğunluğundan dolayı istifa etmiş bulunmaktayım. Mesai arkadaşlarıma ve Başkanımız Erdal Beşikçioğlu'na teşekkür ediyorum.'' derken ''Meclis Üyesi ve bulunduğum komisyonlardaki görevlerimle Etimesgut’a hizmete devam edeceğim" ifadelerini kullandı. Açıklamasında Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu'na teşekkürlerini ileten Akyüz, Meclis Üyesi ve komisyon görevlerine ise devam edeceğini aktardı.

SONRAKİ HABER