Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Keyvan mahalle ve sosyal tesis ziyaretinde bulundu

Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Ebru Keyvan, 8 mahalle, 2 sosyal tesis ziyaretinde bulundu. Söz konusu ziyaretlere ilişkin açıklama gelirken muhtarlar ile iş birliğinde olunduğu öğrenildi.

Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı mahalle ve sosyal tesis ziyaretinde bulundu

Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Ebru Keyvan, Muhtarlık İşleri Müdürü Fatih Albayrak ile birlikte ilçedeki 8 mahalle, 2 sosyal tesise ziyarette bulundu. Vatandaşların talep ve isteklerini öğrenme konusunda belediye ile köprü vazifesi gören muhtarlar ile sık sık bir araya gelen Ebru Keyvan, muhtarlar ile işbirliği içinde olduklarını bildirdi.

Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Keyvan Atakent Sosyal Tesisleri Etisem Birimi, Eryaman Bölgesi Muhtarlıklarımızdan Şehit Osman Avcı Mahallesi, Göksu Mahallesi, Şeker Mahallesi, Yavuz Selim Mahallesi, Güzelkent Mahallesi, Tunahan Mahallesi, Devlet Mahallesi, Şeyh Şamil Mahallesi Muhtarlıklarını da ziyaret etti.

ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI EBRU KEYVAN’DAN MAHALLE VE SOSYAL TESİS ZİYARETİ

“Halka hizmet noktasında muhtarlarımız ile koordineli bir şekilde çalışıyoruz” diyen Keyvan, daha öncede Kent Konseyinde 38 muhtar ile bir araya gelmiş ve vatandaşların sorunlarına sağlıklı çözüm üretebilmek için iletişim halinde olduklarını belirtti.

Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Keyvan mahalle ve sosyal tesis ziyaretinde bulundu

Başkan Yardımcısı Keyvan, “Bugün burada muhtarlar ile bir araya gelerek mahallelerindeki genel durumları, istek ve beklentilerini onlardan dinlemek için toplandık. Amacımız; bu ilçedeki her mahalle muhtarımız ile mahalle sakinleri adına gerçekleştireceğimiz hizmetlerde koordineli bir şekilde çalışmak. Çünkü muhtarlarımızı yönetim anlayışımızın önemli bir parçası olarak görüyoruz.'' dedi.

Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Keyvan mahalle ve sosyal tesis ziyaretinde bulundu - Resim : 2

Muhtarlar ile işbirliği içinde olduklarını ifade eden Keyvan, muhtarların mahalle sakinlerinin sorunlarını yakından takip ettiklerini ifade ederken vatandaşların taleplerini karşılayabilmek adına muhtarlar ile güçlü bir işbirliği içinde olduklarını ifade etti.

SONRAKİ HABER