Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç.'nin yeni sezon çekim tarihini ve yerini açıkladı!

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu merakla beklenen Behzat Ç. dizisinin yeni sezonu ile alakalı olarak bugün bir açıklama yaparak dizinin hayranlarını heyecanlandırdı.

Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç.'nin yeni sezon çekim tarihini ve yerini açıkladı!

Türkiye’nin en ünlü oyuncuları arasında bulunan Erdal Beşikçioğlu son yapılan yerel seçimde Etimesgut Belediye Başkanlığı’na aday olmuş ve kazanmıştı. Seçimlerden sonra Etimesgut Belediye Başkanı olarak göreve başlayan Erdal Beşikçioğlu çok yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Etimesgutlular Başkan Erdal Beşikçioğlu’ndan belediye başkanı olarak hizmet alırken bir de meselenin Türkiye genelinde bir durumu bulunuyor.

BEHZAT Ç. AÇIKLAMASI

Behzat Ç. gibi fenomen bir dizinin başrol oyuncusu olan Erdal Beşikçioğlu’ndan hayranları dizinin yeni sezonuna dair güzel haberler duymak istiyorlardı. Bu açıklama bugün Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu tarafından yapıldı. Behzat Ç. Hayranlarının merakla beklemiş oldukları yeni sezon dizi çekimlerinin yapılacağı tarih açıklandı.

BAŞKAN ERDAL BEŞİKÇİOĞLU SÖYLEŞİDE KONUŞTU

1. Uluslararası Etimesgut Kent Tiyatro Festivali kapsamında bugün bir söyleşi gerçekleştirildi. 100. Yıl Cumhuriyet Kültür Merkezi’nde yapılan söyleşinin moderatörlüğü Yekta Kopan tarafından yapıldı. Söyleşide konuşmacılar arasında Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu da bulunuyordu. Burada açıklamalar yapan Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu hem Behzat Ç. hayranlarına hem de Etimesgutlulara müjde verdi.

BENZAT Ç. YENİ SEZON NE ZAMAN?

Behzat Ç. dizisi hakkında konuşan Erdal Beşikçioğlu, “Behzat Ç. dizisini merak eden çok kişi var ve bu bizim en çok karşılaştığımız sorulardan oluyor. Seçim döneminde Behzat Ç.’nin bitmeyeceğini, seçilsem de devam edeceğini söylemiştim. Ocak ayında Benzat Ç.’nin yeni sezon çekimlerine başlıyoruz. Behzat Ç.’yi bu kentin vatandaşları ile Etimesgut’ta çekeceğiz.” dedi.

Ocak 2025 döneminde Behzat Ç.’nin yeni sezon çekimleri başlayacak. Yeni sezon yayın tarihi ise daha sonra ayrıca açıklanacak.

SONRAKİ HABER