Deniz Göktaş Etimesgut Belediyesi KentFest'te Stand Up gösterisi yaptı

11 Ekim'de start veren ve ilk defa düzenlenen Etimesgut Belediyesi KentFest bir çok kültür sanat etkinlikleri ile devam ediyor. Festival kapsamında sahneye çıkan isimlerden birisi de son dönemin sevilen Stand Up sanatçılarından Deniz Göktaş oldu.

Deniz Göktaş Etimesgut Belediyesi KentFest'te Stand Up gösterisi yaptı

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun ilçedeki tiyatro ve kültür sanat ağırlıklı programları devam ediyor. İlçede Kent Tiyatrosu adlı bir oluşum kuran, Emekliler Tiyatro vaadini yerine getiren Erdal Beşikçioğlu son olarak 11-26 Ekim tarihleri arasında Etimesgut'ta KentFest adlı bir festival düzenledi.

ETİMESGUT CKM'DE EĞLENCELİ ANLAR YAŞANDI

Devam eden festivalde sahneye özellikle gençler arasında ünlenen, son dönemin yükselen Stand Up sanatçılarından Deniz Göktaş çıktı. Göktaş Etimesgut 100. Yıl Cumhuriyet Kültür Merkezinde kendisini izlemeye gelenlere 60 dakikadan uzun süren bir gösteri hazırladı.

Deniz Göktaş Etimesgut Belediyesi KentFest'te Stand Up gösterisi yaptı

Deniz Göktaş'ı izlemeye gelen seyirciler, Kültür merkezinin fuaye alanına geldiklerinde kendileri için özel olarak hazırlanmış olan minderlerin üzerindeki sürpriz hediyelerle karşılaştı.

Işıkların kapanması ile beraber Stand Up gösterisi başladı ve izleyiciler gülüp eğlendikleri anlar geçirdi. Gösterinin sonunda Deniz Göktaş kendisini izlemeye gelenlere teşekkür ederek alandan ayrıldı.

26 EKİM'E KADAR DEVAM

11 Ekim'de Kent Tiyatrosunun oyunu ile kapılarını açan Kentfest, tiyatro gösterileri, söyleşiler ve çeşitli etkinlikler ile devam edecek. Etkinlik takvimine Etimesgut Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER