ASKİ Genel Müdürlüğü açıklama yaptı! Ankara'nın Etimesgut ilçesinde sular kesilecek

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), yayınladığı raporda Etimesgut ilçesi Aşağı Yurtçu Mahallesi’nde imalatı tamamlanan yeni hattın mevcut hatta bağlantı çalışması yapılacağından su kesintisi olacağı duyuruldu.

ASKİ Genel Müdürlüğü açıklama yaptı! Ankara'nın Etimesgut ilçesinde sular kesilecek

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), Etimesgut ilçesinde yaşayan vatandaşlara su kesintisi konusunda uyarıda bulundu.
Etimesgut ilçesi Aşağı Yurtçu Mahallesi’nde imalatı tamamlanan yeni hattın mevcut hatta bağlantı çalışması yapılacağından dolayı 19 Eylül Salı günü saat 09:00-18:00 arasında su kesintisinin yaşanacağı duyuruldu.

screenshot-30.jpg

HANGİ MAHALLELER ETKİLENECEK

ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Etimesgut ilçesinde 19 Eylül Salı günü suların kesileceği duyuruldu. Su kesintisinin etkileneceği mahalleler arasında, Aşağıyurtçu Mahallesi, Yurtkent Villaları, Dünya Birlik Konutları, Özlem Gülyurt Sitesi ve Golfkent bölgesi bulunuyor.

screenshot-31.jpg

ASKİ ekipleri yoğun bir şekilde çalıştıklarını ve su kesintisini en kısa sürede giderilmesi için caba göstereceklerini vurguladı. Ancak arızanın tamir edilene kadar vatandaşların su kullanımında dikkatli olmaları konusunda uyarı yapıldı

SONRAKİ HABER