Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki bir sitede yaşlı kadına köpek saldırdı

Ülkemizde sokak köpeklerinin yanı sıra sahipli köpeklerin de zaman zaman vatandaşlara saldırması tartışma yaratmaya devam ediyor. Son olarak Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bir site içerisinde sahipli köpeğin yaşlı bir kadına saldırdığı öğrenildi.

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki bir sitede yaşlı kadına köpek saldırdı

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki bir sitede yaşlı kadına köpek saldırdı - Türkiye'de en çok tartışma yaratan konuların başında sokak köpeklerinin toplatılması ve sahipli köpekler arasındaki yasak ırklı olanların da ağızlıkla gezdirilmesi yer alıyor. Zaman zaman köpek saldırıları ile ilgili acı haberler basına yansırken hayvanseverler ile can güvenliği savunucuları tartışma yaşıyor.

SAHİPLİ KÖPEK YAŞLI KADINA SALDIRDI

Yaşanan fikir ayrılıkları devam ederken Ankara’da sahibinin elinden kurtulan köpeğin yaşlı bir kadına saldırdığı öğrenildi. Korku dolu anlar güvenlik kamerasına yansırken, saldırıya uğrayan kadına yardım etmeyen köpek sahipleri dikkat çekti.

aw948353-01.jpg

ETİMESGUT İLÇESİNDEKİ BİR SİTEDE MEYDANA GELDİ

Olay, Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki bir sitede meydana geldi. Site içerisinde yürüyen E. Ş. isimli yaşlı kadına sahibinin elinden kurtulan bir köpek saldırdı. Saldırının etkisiyle yere düşen ve yaralanan kanser hastası E. Ş. adlı kadın, hastaneye kaldırıldı.

Talihsiz kadının tedavisinin ardından taburcu olduğu öğrenilirken, saldırı anında köpek sahiplerinin yaşlı kadına yardım etmeyişi gözlerden kaçmadı. Yaralı kadının tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER