Ankaralılar dikkat! ASKİ çalışmaları kapsamında Etimesgut Şeker Mahallesi 1 ay süreyle trafiğe kapatılacak

ASKİ, Başkent Ankara'da trafiğe çıkanlar için bir açıklamaya yer verdi. ASKİ'nin içme suyu çalışmaları nedeniyle Etimesgut ilçesi Şeker Mahallesi'ndeki bazı yolların bir ay süreyle kapalı tutulacağının tahmin edildiği bildirildi.

Ankaralılar dikkat! ASKİ çalışmaları kapsamında Etimesgut Şeker Mahallesi 1 ay süreyle trafiğe kapatılacak

Ankaralılar dikkat! ASKİ çalışmaları kapsamında Etimesgut Şeker Mahallesi 1 ay süreyle trafiğe kapatılacak - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Ankara'daki hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. ASKİ, Ankara'da çeşitli projelere imza atarken kentin su ihtiyacını da kesintisiz olarak sağlamaya devam ediyor.

Ankaralılar buradaTIKLA TAKİP ET

ASKİ'nin yürüttüğü projeler kapsamında Yenimahalle, Sincan, Polatlı veEtimesgut ilçelerine içme suyu sağlamak için çalışmalar devam ediyor. 4 ilçede içme suyu ihtiyacını karşılamak ve hatları yenilemek üzere yapılan çalışmalar kapsamında ZİR Vadisi'de bir süreliğine araç trafiğine kapatılmıştı. Zir Vadisi'nin ardından bir açıklamada Etimesgut ilçesindeki Şeker Mahallesi için geldi.

ETİMESGUT İLÇESİNDE 1 AY SÜREYLE BAZI YOLLARDA ÇALIŞMA YAPILACAK

ASKİ tarafından bir son dakika açıklaması ile ''İvedik - Temelli - Polatlı arası içme suyu iletim hattı projesi işi kapsamında Etimesgut İlçesi Şeker Mahallesi'nde 10 Ağustos 2023 tarihi saat 23,59'da çalışmaların başlayacağı bildirildi.

f3hge4hweaam2iz.jpg

İKİ MAHALLE TRAFİĞE KAPATILACAK

ASKİ Genel Müdürlüğü konu hakkında resmi internet sayfası ve sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yaparken yapılacak çalışmalar kapsamında Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Caddesi ve 1408. Cadde'nin yaklaşık 1 ay trafiğe kapatılmasının öngörüldüğü bildirildi. Bununla birlikte ASKİ tarafından alternatif güzergahlarda paylaşıldı.

ekran-goruntusu-2023-08-10-085718.png

ETİMESGUT'TA ALTERNATİF YOL GÜZERGAHLARI

Çalışmaların bir aya kadar tamamlanması planlanırken bu süreçte vatandaşların mağdur olmaması için alternatif güzergahlar da sıralandı. Bu yollar ise; 1439. ve 1442. sokaklar olarak belirlendi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER