Ankara'da haraç keserek iş yerlerine el koyan suç örgütüne operasyon düzenlendi!

Başkent Ankara'da çeşitli asayiş olayları yaşanmaya devam ediyor. Esnaftan haraç isteyip iş yerlerine el koymak isteyen suç örgütüne operasyon düzenlendiği bildirildi.

Ankara'da haraç keserek iş yerlerine el koyan suç örgütüne operasyon düzenlendi!

Ankara'da haraç keserek iş yerlerine el koyan suç örgütüne operasyon düzenlendi! - Ülkemizde çeşitli asayiş olayları yaşanmaya devam ediyor. Kentlerin güvenlik ve huzurunu sağlamaya yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam eden ekipler de asayiş raporlarını paylaşmaya devam ediyor. Başkent Ankara'da yaşanan bir son dakika gelişmesi ile esnaftan haraç isteyerek iş yerlerine el koymak isteyen suç örgütüne operasyon düzenlendiği öğrenildi.

Ankaralılar buradaTIKLA TAKİP ET

BAŞKENT ANKARA'DA DEV OPERASYON

Başkent Ankara'da emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, Etimesgut ilçesinde bir grubun, iş yerlerine "ortaklık" adı altında el koymaya çalıştığı, ortaklığı kabul etmeye esnaftan tehdit, darp, cebir ve silah zoruyla haraç aldıkları tespit edildi. Başkentte düzenlenen operasyonda esnafı tehdit edip haraç istediği iddiasıyla gözaltına alınan 8 şüpheliden 3'ü tutuklanırken detaylara da yer verildi.

8 ADRESE BASKIN YAPILDI

Suç örgütü üyelerinin yakalanması amacıyla kent genelinde Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 8 şüpheliye yönelik 8 adrese baskın yapıldı. Operasyonda 8 kişi gözaltına alınırken Savcılığa çıkarılan şüphelilerden 3'ü sevk edildikleri nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, 1'i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ankara'da güvenlik operasyon, denetim ve uygulamalar da hız kesmeden devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER