Ankara Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda fren yerine gaza basan şoför mağazaya daldı!

Ankara’da aracını park etmeye çalıştığı esnada fren yerine gaza basan sürücü bir mağazaya daldı. Mağazaya girerek durabilen şoför bir kişinin de yaralanmasına neden oldu.

Ankara Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda fren yerine gaza basan şoför mağazaya daldı!

Ülkemizde çeşitli trafik kazası haberleri gelmeye devam ediyor. Başkent Ankara’da da bir sürücünün fren ile gazı karıştırması sonucu trafik kazası yaşadığı öğrenildi.

Ankara'da aracını park etmeye çalıştığı esnada fren yerine gaza basan Ş. E. kuruyemiş satan mağazanın içerisine daldı. Kazada mağazadaki bir vatandaş hafif yaralandı.

FATİH SULTAN MEHMET BULVARI'NDA TRAFİK KAZASI

Olay, Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, alışveriş yapmaya geldiği mağazanın önüne aracını park etmek isteyen Ş. E., fren yerine gaz pedalına bastı.

FRENLE GAZI KARIŞTIRINCA MAĞAZAYA DALDI

Sürücünün fren ile gazı karıştırması ile mağazaya giren araç ancak durabildi. Kazada mağaza içerisinde alışveriş yapan bir vatandaş hafif yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan vatandaş ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ankara Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda fren yerine gaza basan şoför mağazaya daldı!

Kaza yapan şoförün eşi K. E., yaptığı konuşmada, “Kendinde bir şey yok ama içerideki bir müşterilerde bir yaralanma varmış. Kendisi karakolda ifade veriyor. Kendisi de bana telefonla haber verdi. Yanlışlıkla girmiş. Alışveriş yapacakken duramıyor fren yerine gaza basıyor” diye konuştu. Yaralanın sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken sürücünün karakoldaki ifadesinin devam ettiği öğrenildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER