Ankara Etimesgut'ta korkunç kaza! Direksiyon başında bayıldı

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde meydana gelen kazada 2 kişi ağır yaralandı. Araçta sıkışan yaralıyı itfaiye ekipleri 1 saatlik çalışmanın sonucunda çıkardı.

Ankara Etimesgut'ta korkunç kaza! Direksiyon başında bayıldı

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde meydana gelen kazada direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü yokuş aşağı hızla inip bir mağazanın duvarına çarparak durabildi. Araçta bulunan kadın ağır yaralandı.

whatsapp-image-2023-10-21-at-08-48-41.jpeg

Kaza Ankara'nın Etimesgut ilçesinin Alsancak mahallesinde 08.40 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Alsancak mahallesinde seyir halinde olan araç sürücüsü direksiyon başında baygınlık geçirdi. Baygınlık geçirmesi sonucu direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü yokuş aşağı sağa sola vurdu ve yolun sonundaki mağaza duvarına çarparak durabildi. Yaşanan kazada baygınlık geçiren şoför ve eşi ağır yaralandı.

whatsapp-image-2023-10-21-at-08-48-40.jpeg

YOL BOYU ARAÇLARA ÇARPMIŞ

Yokuş aşağı inerken direksiyonda baygınlık geçiren şoför direksiyon hakimiyetini kaybettiği için karşı şeride geçip sağa sola ve başka araçlara çarptı. Çarptığı diğer araçlarda kimsenin burnu bile kanamazken baygınlık geçiren sürücü yokuşun sonunda bir mağaza duvarına çarparak durabildi.

whatsapp-image-2023-10-21-at-08-56-07.jpeg

Kazaya şahit olan çevredeki vatandaşlar hemen 112 Acil sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta sıkışan kadını zor uğraşlar sonucu çıkarabildi. Yaralılara olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

SONRAKİ HABER