Ankara Etimesgut'ta bir iş yerinde hırsızlık yapan şahıs kıskıvrak yakalandı!

Ülkemizde çeşitli hırsızlık olayları basına yansımaya devam ediyor. Bu olaylar vatandaşların gündeminde yer alırken son olarak Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bir hırsızlık suçlusunun daha yakalandığı bildirildi.

Ankara Etimesgut'ta bir iş yerinde hırsızlık yapan şahıs kıskıvrak yakalandı!

Asayiş olaylarına ilişkin basına yansıyan haberler vatandaşların dikkatini çekmeye devam ediyor. Yaşanan asayiş olayları basına yansırken bu olayların merak edilen detayları da güvenlik güçlerince açıklanıyor.

Son olarak Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bir hırsızlık suçlusunun yakalandığı öğrenilirken olayın ayrıntılar da ortaya çıktı.

ANKARA’DA BİR İŞ YERİNDE HIRSIZLIK YAPAN ŞAHIS YAKALANDI

Ankara’da gece saat 04.30’da bir iş yerine hırsızlık için giren M. D., Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Olay, Piyade Mahallesi İstasyon Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre gece saat 04.30’da bir iş yerine hırsızlık yapmak için giren M. D., Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

SUÇ DOSYASI KABARIK ÇIKAN ŞAHIS SAVCILIĞA SEVK EDİLECEK

Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan M. D. işlemlerinin yapılmasının ardından Cumhuriyet Savcılığına sevk edilecek. Bunun yanı sıra M. D.’nin sabıka kaydının kabarık olduğu öğrenildi. Suç dosyası kabarık çıkan şahsın işlemlerinin de devam ettiği bildirildi. Emniyet güçlerince yapılan işlemlerin sona ermesi ile birlikte şüpheli M. D.'nin işlemlerine Cumhuriyet Savcılığı tarafından devam edilecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER