Ankara Etimesgut Belediyesi'nden ihtiyaç sahiplerine Eti-Kart hizmeti!

Tıpkı kredi kartı gibi kullanılan Eti-Kart ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar kart içerisindeki bakiye ile ihtiyaçlarını giderebiliyorlar.

Ankara Etimesgut Belediyesi'nden ihtiyaç sahiplerine Eti-Kart hizmeti!

Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelere verilen hizmet ve destek devam ederken Eti-Kart merak edildi. Etimesgut Belediyesi'nin ihtiyaç sahibi ailelerin tespiti sonucu sağladığı Eti-Kart hizmetiyle ilgili detaylar merak edildi.

Tıpkı kredi kartı gibi kullanılan Eti-Kart ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar kart içerisindeki bakiye ile ihtiyaçlarını giderebiliyorlar. İhtiyaç sahibi olan vatandaşların tespitinin ardından Eti-Kart verilirken vatandaşlar bu kart ile ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar.

57b10afceb10bb1a58dd699f.webp

ETİMESGUT BELEDİYESİ'NDEN ETİ-KART HİZMETİ DEVAM EDİYOR!

Tekel ürünleri dışındaki temel gıda ve ihtiyaç maddelerinin alınabildiği Eti-Kart birçok vatandaşın ihtiyacını gidermeye devam ediyor. Etimesgut Belediyesi'nde oturan vatandaşlara destek sağlandığını belirten Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel Eti-Kart için yapmış olduğu açıklamasında "Belediye olarak engellimize, yaşlımıza, düşkünümüze, fakir-fukaramıza sahip çıkıyoruz. Aşevimizden her gün 2 bin kişiye Yemek hizmeti veriyoruz. Şefkatli Çarşımızdan giyim yardımı gerçekleştiriyoruz. Her yıl belirli zamanlarda gıda yardımları yapıyorduk; ancak gıda paketlerinde sınırlı sayıda ürün yer almaktaydı ve ailenin ihtiyacına uygun olmayabileceği gibi paket dağıtımını her ne kadar hassas yürütmeye çalışsak da şık bir yöntem değildi.

Bu nedenle Eti-Kart hizmetimizi hayata geçirdik. Eti-Kart, tıpkı kredi kartı gibi ve limiti dahilinde aynen bir banka kartıdır. Artık ihtiyaç sahiplerimiz bu kartla ihtiyaç duydukları ürünleri istedikleri zaman alabilecekler. Eti-Kart dağıtımını bu ay içinde tamamlayacağız ve vatandaşlarımız ilk alışverişlerini mübarek ramazan ayında ve bayramdan önce yapabilecekler. Eti-Kart sahiplerinin hesaplarına yıl içerisinde periyodik olarak ihtiyaç durumuna göre yükleme yapılacak" demişti.

Etimesgut Belediyesi tarafından vatandaşlar için birçok destek sağlanmaya devam ederken Eti-Kart ile birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlar maddi zorlukların altından bir nebze de olsa bu destekle çıkıyor.

SONRAKİ HABER