Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş Etimesgut Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret etti

Etimesgut bugün önemli ve anlamlı bir etkinliğe imza attı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ile birlikte Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret ederek oradaki vatandaşlar ile vakit geçirdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş Etimesgut Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret etti

Ankara'nın sosyal, kültürel ve ekonomik olarak yükselen ilçelerinden olan Etimesgut'ta önemli bir an yaşandı.. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ilçenin verdiği hizmet ve teknik kapasitesiyle ön plana çıkan Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret etti.

Bakan Göktaş'a ziyaretinde Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'de eşlik etti. İki isim birlikte Engelsiz Aile Yaşam Derneğinde hizmet gören vatandaşlar ile birlikte vakit geçirdiler. Burada bulunan vatandaşların yapmış oldukları çalışmalarda onlara desteğin gösterilmesi ve durumları hakkında yakından bilgi alınması memnuniyet ile karşılandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş Etimesgut Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret etti

BAKAN GÖKTAŞ'A TEŞEKKÜR

Yapılan ziyaret sonrasında Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel bir paylaşımda bulunarak yapılan ziyaret ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştı. Başkan Demirel yaptığı paylaşımda “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Mahinur Özdemir Göktaş, ülkemizin engelli ve ailelerine yönelik en modern, en kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezimizi ziyaret ettiler. Sayın Bakanımıza Merkezimizi gezdirerek Merkezimiz hakkında detaylı bilgi verdik. Sayın Bakanımıza ziyaretleri ve merkezimizle ilgili güzel değerlendirmeleri için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş Etimesgut Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret etti - Resim : 2

“UYGUN KOŞULLARA YER VARSA POTANSİYELE ENGEL YOK”

Öte yandan konu ile ilgili bir paylaşımda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan geldi. Bakan Göktaş “Engelli vatandaşlarımızın gelişimine katkı sunan engelsiz yaşam merkezlerini çok değerli görüyoruz. Bu amaçla hizmet veren Etimesgut Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezinde engelleri aşan kardeşlerimizle bir araya geldik. Biliyoruz ki uygun koşullar varsa potansiyele engel yok” diyerek engelli vatandaşlara moral aşılayan cümleler kurdu.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş sosyal medya hesaplarından yaptıkları ziyaretler ile ilgili görsellerde paylaştılar.

SONRAKİ HABER