Elmadağ Kamp ve Eğitim Merkezi'nde yenileme çalışmalarına start verildi

Ülkemizde sporsal faaliyetlere destek verilmeye devam ediyor. Elmadağ Kamp ve Eğitim Merkezi'ndeki yenileme çalışmalarının başladığı bildirilirken alanda yapılan incelemelere ilişkin bilgiler verildi.

Elmadağ Kamp ve Eğitim Merkezi'nde yenileme çalışmalarına start verildi

Ülkemizde spora verilen destekler hız kesmeden devam ediyor. Spora ve sporcuya olan destekle devam ederken Elmadağ Kamp ve Eğitim Merkezi'ndeki yenileme çalışmaları da hız kesmiyor. Tesisteki çalışmaları inceleyen Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Şeref Eroğlu, bir takım değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Eroğlu bir süredir çalışmaları devam eden Elmadağ Kamp ve Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederken tesis içinde yapımı süren inşaatla ilgili incelemelerde bulunarak tesis personeliyle bir araya geldi. Başkan Eroğlu’na ziyaret ve incelemeleri sırasında Türkiye Güreş Federasyonu Başkan Vekili Kerim Salman, Türkiye Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Turgay Baştuğ ve Selim Akceylan eşlik etti.

''TÜRKİYE GÜREŞ FEDERASYONU VE YÖNETİMİ OLARAK ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ''

"Avrupa ve dünya şampiyonu olmuş sporcularımızın standartlarını Türkiye Güreş Federasyonu olarak yükseltmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulunan Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Eroğlu projeye ilişkin, “Bizim için önemli ve Tahaların, Rızaların, Yaseminlerin kamp yapıp, yetiştiği bir tesisti. Biz ülkemizi uluslararası arenalarda temsil etmiş, Avrupa, dünya şampiyonu olmuş sporcularımızın standartlarını Türkiye Güreş Federasyonu olarak yükseltmek istiyoruz. Tesiste takdir edersiniz ki bakanlığımızın tesisi.'' dedi. Ankara Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü'nün tesisin ihalesini yaptığını belirten Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Eroğlu, inşaatını bitirecek ve tekrar Türk güreşi için hizmete sunacaklarını belirtti. Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Eroğlu, ''Biz sportif başarımızı tesisleşmeye de yansıtmak istiyoruz ve tesis açısından fakir olan Türk güreşini zenginleştirmek için Türkiye Güreş Federasyonu ve yönetimi olarak çalışmaya devam ediyoruz.

aw049258-01.jpg

İnşallah bundan sonra Keçiören’deki tesisimizin de ihalesi olacak. Paris Olimpiyat Oyunları öncesi bu tesislerimiz hizmete geçerse hem güreş ailemiz hem de sporcularımız rahat ve daha iyi bir ortamda olimpiyata hazırlanma imkânı bulacaklar” ifadelerini kullandı.

Olimpiyat hedeflerinden de bahsettikten sonra sözlerini sonlandıran Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Eroğlu, alandaki incelemelerine devam etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER