Elmadağ Belediyesi ücretsiz tiyatro gösterisi düzenleyeceğini duyurdu

Elmadağ ilçesinde vatandaşları kültür sanat etkinliklerine teşvik etme adına bir paylaşım geldi. Belediye yaptığı açıklama ile Ferhat ile Şirin Tiyatro oyunun ilçede sahneleneceğini duyurdu.

Elmadağ Belediyesi ücretsiz tiyatro gösterisi düzenleyeceğini duyurdu

Elmadağ belediyesi, zorunlu hizmet görevlerine ek olarak, ilçe halkının sosyalleşmesi ve kendini geliştirmesi adına çeşitli programlar hayata geçiriyor. Hazırlanan programlar ve etkinliklere ilçe halkının verdiği karşılık olumlu yönde oluyor.

ELMADAĞ'DA GÜNLER ETKİNLİKLERLE GEÇİYOR

Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın yönetiminde bir dönem daha devam etme kararı alan Elmadağ halkı son dönemlerde sık sık etkinliklere sahne oluyor. Geçtiğimiz günlerde Sevcan Orhan Konseri ile keyifli anlar yaşayan ilçe halkı bu eğlencesini düzenlenen Çikolata ve Kahve Şenliğinde de sürdürmüştü. Yaz aylarında vatandaşların vakitlerini dolu dolu geçirmesini isteyen Elmadağ Belediyesi son olarak bir tiyatro gösterisi paylaşımı yaptı.

Elmadağ Belediyesi ücretsiz tiyatro gösterisi düzenleyeceğini duyurdu

FERHAT İLE ŞİRİN AŞKI TİYATRO SAHNESİNDE

Elmadağ Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda "Asırlardır hikayelerini dinlediğimiz ve Nâzım Hikmet'in 1948 yılında yazdığı üç perdelik , kişisel aşkın toplumsal bir ülküye dönüşmesini konu alan
'Ferhad İle Şirin' adlı tiyatromuz 25 Mayıs 2024 Cumartesi akşamı Saat 19.00'da Belediyemiz Kültür Merkezinde sahnelenecektir" denildi. Geçmiş dönemlerden beri dilden dile aktarılarak gelen Ferhat ile Şirin'in aşkının tiyatro oyunu olarak sahneleneceği bu gösteriye Elmadağ halkının katılım sağlaması bekleniyor.

Elmadağ halkının bu gösteriye ilgisinin yüksek olması bekleniyor. İlerleyen dönemlerde Elmadağ ilçesinde farklı kültür sanat etkinliklerinin yapılacağı tahmin ediliyor.

SONRAKİ HABER