Elmadağ Belediyesi tarafından düzenlenen Çikolata ve Kahve Şenliği yoğun ilgi gördü

Ankara'nın ilçelerinde insanları kaynaştırmak ve ortak noktada buluşturmak adına etkinlikler organize edilmeye devam ediliyor. Söz konusu etkinlikler belirli bir tema altında gerçekleştiriliyor.

Elmadağ Belediyesi tarafından düzenlenen Çikolata ve Kahve Şenliği yoğun ilgi gördü

Elmadağ Belediyesi geçtiğimiz günlerde ilçede bir şenlik düzenleneceğini açıklamıştı. Tüm halkın davetli olduğunun ifade edildiği şenliğin gün boyu süreceği ifade edilmişti.

GÜNLER ÖNCESİNDE DUYURULDU

Renkliköy'de düzenlenen festivalin ana teması ise kahve ve çikolata oldu. Söz konusu festivalde birbirinden farklı etkinlikler hazırlandı. Şenliğin başlaması ile birlikte Elmadağ halkının ilgisi ise yüksek oldu. İlçe gençleri ve yetişkinler atölyelerde farklı uygulamalar yapma deneyimi kazandı. Çikolata ve Kahve Şenliği'ne katılan isimler arasında Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın'da yer aldı. Başkan Aşkın şenlik kapsamında alanda kurulan stantları gezerek detaylı bilgiler aldı.

Elmadağ Belediyesi tarafından düzenlenen Çikolata ve Kahve Şenliği yoğun ilgi gördü

BAŞKAN AŞKINDAN İLÇE HALKINA TEŞEKKÜR

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın “Elmadağ Belediyesi olarak 17-18 Mayıs tarihlerinde Renkliköy Meydan’da Kahve & Çikolata Şenliği’ni gerçekleştirdik. Renkliköy bundan sonra şenliklerin ve eğlencenin merkezi olmaya devam edecek. Katılımları için Elmadağ halkına teşekkür ederiz” dedi.

Elmadağ Belediyesi tarafından düzenlenen Çikolata ve Kahve Şenliği yoğun ilgi gördü - Resim : 2

Şenliği ziyaret eden yetişkin vatandaşlar farklı çeşitlerde kahve ve çikolata tatma fırsatı buldu. Elmadağlı miniklerde akranları ile beraber sosyalleşme fırsatı yakaladı.

SONRAKİ HABER