Elmadağ Belediyesi Sevcan Orhan konseri düzenleyecek

Ankara'da düzenlenen konser programlarına ilişkin yeni duyurular gelmeye devam ediyor. Ankara'da düzenlenen konserlere olan ilgi devam ederken bu kez Elmadağ Belediyesinin Sevcan Orhan'ı ağırlayacağı öğrenildi.

Elmadağ Belediyesi Sevcan Orhan konseri düzenleyecek

Haberankara.com Özel Haber - Başkent, son dönemde pek çok konsere ev sahipliği yapıyor. Ankara'da düzenlenen konserler vatandaşların ilgisini çekmeye devam ederken yapılan duyurular da merakla inceleniyor. Belediyeler konser duyurusu yapmaya devam ederken her gün yeni bir açıklama gündem oluyor. Kentteki bir yeni konser programı daha Elmadağ Belediyesi tarafından duyuruldu. Yapılan yeni duyuruda konser sponsorluğunu Ankara Büyükşehir Belediyesinin (ABB) üstleneceği ifade edildi.

Elmadağ Belediyesi tarafından yapılan duyuruda Sevcan Orhan'ın ilçede ağırlanacağı ve kulakların pasını sileceği bir konsere ev sahipliği yapacağı ifade edildi. İlçede düzenlenecek olan Sevcan Orhan konseri duyurusunun ardından sanatçının hayranları da konsere ilişkin bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı.

ANKARA SEVCAN ORHAN KONSERİ NE ZAMAN, NEREDE, SAAT KAÇTA?

Ankara Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda Elmadağ Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Sevcan Orhan konserinin detayları belli oldu. Elmadağ Belediyesi düzenlenecek konsere tüm vatandaşları davet etti. ABB tarafından yapılan açıklamada da ‘’Elmadağ’da SEVCAN ORHAN rüzgarı esecek. Sevilen sanatçı SEVCAN ORHAN'ın eşsiz yorumuyla, hep birlikte türküler söylüyoruz.'' denildi.

Elmadağ Belediyesi Sevcan Orhan konseri düzenleyecek

17 Mayıs 2024 Cuma günü saat 20.00'de gerçekleşecek konsere tüm başkentliler davet edildi. Elmadağ Cumhuriyet Meydanı'nda Ankara Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda düzenlenecek olan Sevcan Orhan konserinin ücretsiz olacağı ifade edildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER