Elmadağ Belediye Başkanı Aşkın’a Petrol-İş Sendikası yöneticilerinden ziyaret

Petrol-İş Sendikası Ankara Şube Başkanı Murat Yıldırım ve başkan yardımcıları, Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın’ı ziyaret etti.

Elmadağ Belediye Başkanı Aşkın’a Petrol-İş Sendikası yöneticilerinden ziyaret

Sektörün önde gelen temsilci ve sendikalarının üst düzey yöneticilerinin, belediyelere ziyareti sürüyor. Bu kapsamda Petrol-İş Sendikası’nın Ankara Şube Başkanı Murat Yıldırım ve başkan yardımcıları Engin Pekşen ve İsmet Özen, Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın’a makamında ziyarette bulundu.

Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri Sendikası’nın Ankara Şube Başkanı Murat Yıldırım ve aynı şubenin başkan yardımcıları Engin Pekşen ile İsmet Özen, Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın’a anlamlı bir ziyaret yaptı. Adem Barış Aşkın, Petrol-İş Sendikası Ankara Şube Başkanı Murat Yıldırım ve başkan yardımcıları Engin Pekşen ile İsmet Özen’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar temennisini iletti.

PETROL-İŞ SENDİKASI YÖNETİCİLERİNDEN ANLAMLI ZİYARET

Elmadağ Belediye Başkanı Aşkın’a Petrol-İş Sendikası yöneticilerinden ziyaret

Yeni anlaşmalara ve ortaklıklara kapı aralayacak bu anlamlı ziyaret sonrası Adem Barış Aşkın da, yapılan ziyareti sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, yapılan ziyareti toplu çekilmiş bir fotoğrafla birlikte şu ifadeleri kullanarak paylaştı:

“Petrol-İş Sendikası Ankara Şube Başkanı Sn.Murat Yıldırım Bey'e ve başkan yardımcıları Sn. Engin Pekşen ile Sn. İsmet Özen'e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.”

SONRAKİ HABER