Elmadağ, ABB Başkanı Yavaş'ın katılımıyla Sevcan Orhan Gençlik Konserinde buluştu

Elmadağ Belediyesi tarafından günler öncesinden hazırlıkları yapılan ve vatandaşların davet edildiği Gençlik Konseri yoğun katılımla gerçekleşti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ta ilçe vatandaşlarının bu heyecanına ortak oldu.

Elmadağ, ABB Başkanı Yavaş'ın katılımıyla Sevcan Orhan Gençlik Konserinde buluştu

Ankara halkı kendileri için hazırlanan konserlere yoğun bir katılım ile karşılık vermeye devam ediyor. Şehrin birbirinden farklı şehirlerde benzer manzaralar yaşanıyor.

Bu kapsamda 19 Mayıs bayramı heyecanını erkenden yaşamaya başlayan ilçeler arasında Elmadağ'da yer aldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin destekleri ile organize edilen konserde her yaştan vatandaş bir araya geldi. Türk Halk Müziğinin günümüzdeki önemli isimlerinden olan Sevcan Orhan şarkılarını Elmadağ için söyledi.

Elmadağ, ABB Başkanı Yavaş'ın katılımıyla Sevcan Orhan Gençlik Konserinde buluştu

ELMADAĞ'DA MÜZİK DOLU GECE

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ta gerçekleşen konserde hazır bulundu. ABB Başkanı Yavaş Elmadağ'lılara iyi bir akşam yaşamaları temennisinde bulundu ve onlar için aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın'da konser sonrasında yaptığı açıklamada “Gençlik Konserimize yoğun ilgi gösteren Elmadağlı hemşehrilerime çok teşekkür ederim. Ankara Büyükşehir Belediyemizin düzenlediği bu güzel konserde bizlerle beraber olan değerli ağabeyim Mansur Yavaş’a çok teşekkür ederiz” dedi.

Elmadağ, ABB Başkanı Yavaş'ın katılımıyla Sevcan Orhan Gençlik Konserinde buluştu - Resim : 2

Dakikalar boyunca herkesin dillerinde olan şarkıların seslendirildiği gece geride güzel görüntüler bıraktı. Elmadağ halkının konsere verdiği değer yoğun kalabalık ile gözler önüne serildi.

SONRAKİ HABER